12 mrt 2016

CLARINS JOLI ROUGE BRILLIANT & INSTANT LIGHT LIP PERFECTING BASE

Iedereen heeft een merk dat je straal voorbij loopt in de parfumerie. Waar je amper naar om kijkt en dat je bestempelt als "saai". Maar op het moment dat je net wat beter naar de producten kijkt, ontdek je hoe mooi ze zijn. Herken je het?  Dat merk is voor mij Clarins. Ik heb dan ook drastisch mijn mening over Clarins herzien! Het merk is een aanrader als je houdt van naturele make up en kwaliteitsvolle producten.

In het najaar wist het Clarins Pretty Day palette mij aangenaam te verrassen. Ditmaal waagde ik mij aan de nieuwe lipproducten die opgenomen worden in het vaste assortiment. 

Clarins Joli Rouge Brilliant

 

Joli Rouge Brilliant

De nieuwe Joli Rouge Brilliant is het kleine zusje van Joli Rouge en verkrijgbaar in 12 tinten. Boordevol hydraterende, voedende en beschermende bestanddelen afkomstig van mango-olie, biologische zeekraal en pro-ceramiden. Deze Joli Rouge Brilliant is een ultra lichte lipstick met een romige textuur en een goed zichtbare glans. Wellicht zit het Shine Booster + complex daar voor iets tussen. Ik testte de kleur 26 Hibiscus uit, een zachte framboostint die niet té opvallend is. Voor mij een ideale lipstick kleur om overdag te dragen. Glossy lipsticks hebben in het algemeen geen lange houdbaarheid en ook bij deze is dat niet anders.

Een leuk weetje: de verpakking is 25 gram lichter dan de oorspronkelijke Joli Rouge. Spectaculair? Neen, maar wel als ik je vertel dat daardoor Clarins denkt aan de planeet en de hoeveel broeikasgassen die ze jaarlijks produceren met 9% verminderen. Een dikke duim omhoog zou ik zeggen!

Clarins Joli Rouge Brilliant Hibiscus

Instant Light Lip Perfecting Base

Onder de lipstick gebruik ik de Instant Light Lip Perfecting Base. Een toverstokje met een dubbele werking. Enerzijds zorgt het ervoor dat je lipstick langer houdt en goed blijft zitten zonder in fijne lijntjes weg te kruipen. Anderzijds is het een lipverzorging op basis van jojoba, zonnebloemolie, mimosa en galamboter. Met een zeemzoete geur van vanille en noten. Als basis werkt 'ie fijn en ook tussendoor grijp ik er regelmatig naartoe om mijn lippen te hydrateren. Al moet ik wel toegeven dat ik niet meteen gemerkt heb dat mijn lipstick er langer door blijft zitten. 

Conclusie

Als je net als mij houdt van glanzende lipsticks zijn de Joli Rouge Brilliant lipsticks zeker de moeite waard om te gaan ontdekken. De Instant Light Lip Perfecting Base is een zoete hydraterende lipbalm. Waarbij ik denk dat vooral oudere dames zeer gelukkig worden van de kwaliteiten van deze basis.  In die zin dat de basis voorkomt dat je lipstick er onsierlijk gaat uitzien en het maakt de lippen optisch voller.


Clarins is te koop bij de parfumerie
Joli Rouge Brillant - 25 euro
Instant Light Lip Perfecting Base - 18.50 euro


Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen:

  1. Wauw wat staat deze kleur je goed! Ik durf nooit felle kleuren te dragen, eerder nudes altijd :)

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh echt een hele mooie kleur dit!

    BeantwoordenVerwijderen