1 mrt 2016

DEAUTY FEBRUARI 2016

Deauty box februari 2016

De Deauty box van de maand februari tovert een glimlach op mijn gezicht. De box is rijkelijk gevuld met verschillende merken.


De inhoud
♥ Nuxe Prodigieux douche olie (100 ml)
♥ Naobay bodylotion Radiance (125 ml)
♥ Cowshed kamille refreshing toner (30 ml)
♥ Unani Il Luminate exfoliant face cream (100 ml)
 ♥ Lollipops Délicieuse lippenbalsem (10 ml)


Ik was al een tijdje aan het azen op de Nuxe Prodigieux douche olie. Net, toen ik op het punt stond de douche olie zelf aan te schaffen, ontving ik een preview mailtje van Deauty. Waarin ze verklapte dat er een Nuxe product in de februari box zou zitten. Geduldig wachtte ik af en ja hier word ik echt vrolijk van! Zonder enige twijfel het leukste product uit de box. Zó jammer dat deze limited edition is.

Drie nieuwe merken namelijk Naobay, Cowshed en Lollipops. Ze klinken bekend in de oren, maar nieuw in mijn badkamer. Lollipops een leuk schattig merk en makkelijk verkrijgbaar bij DI, maar geeft mij een "leuk, maar oké gevoel". De andere twee merken spreken mij (persoonlijk) meer aan. De Radiance bodylotion testte ik gelijk uit en voelt goed hydraterend aan en heeft een frisse citrus geur. Ook de Cowshed toner weet mij te bekoren. 

Deauty box februari 2016

Het laatste product in de box is van Unani namelijk een scrub. Het merk kwam in de januari box reeds uitgebreid aanbod. En ik vind het jammer dat Deauty zo snel na elkaar het merk laat terugkeren. Het was leuk geweest om het over een aantal maanden nog eens opnieuw te (her)ontdekken. 

Conclusie? Een mooie, goed gevulde box met twee fullsize producten, twee (grote) travelsize formaten en een mini size. Niet slecht! Ook qua inhoud ben ik zeer blij! Een klein minpuntje: ik vind het lastig om te achterhalen waar bepaalde merken te koop zijn. Nuxe en Lollipops vind ik een evidentie. Maar Naobay, Unani en Cowshed? Ik zou het handig vinden moest er een verkooppunt vermeld worden op de Deauty website. Zodoende ik na het uitproberen van de producten ze ook effectief kan aanschaffen.

Online te bestellen via Deauty.be - 16.95 euro


Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

  1. Wat een leuke box! Deauty never disappoints

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de inhoud ook erg fijn, ik denk dat Unani te koop is bij Planet Parfum :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke box met een mooie inhoud! vooral de shower oil ben ik erg benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vond deze ook een fijne box , het was lang geleden dat ik nog zo enthousiast was van de box ! En de douche olie van Nuxe stond ook op mijn verlanglijstje , haha
    En ik heb hem al getest ook , zoals steeds van Nuxe , ben ik zeer tevreden !
    En wat betreft de verkooppunten , daar geef ik je absolutt een punt in . Het zou inderdaad goed zijn dat ze deze vermelden .

    BeantwoordenVerwijderen