29 feb 2016

CLINIQUE CHUBBY LASH FATTENING MASCARA

Er is een nieuwe mascara uit en natuurlijk moet ik deze uitproberen! Ik kan gewoon niet leven zonder mascara. Ongetwijfeld het product wat het meeste liefde krijgt van mij, maar waar ik ook zeer kritisch over ben. 

Clinique Chubby Lash Fattening mascara

Clinique komt op de markt met de Chubby Lash Fattening mascara in vier verschillende tinten. Jumbo Jet (zwart), Massive Midnight (donker blauw), Two Ton Teal (donker groen) en Portly Plum (donker bordeaux paars) waarvan de gekleurde versies limited edition zijn en Jumbo Jet een blijvertje. 

Wat belooft Clinique? Een mascara die de wimpers volume, krul en lengte geeft. Gewoon alles in één mascara. Ik testte de kleur Portly Plum en ik moet toegeven dit is volledig uit mijn comfortzone. Gekleurde mascara's zijn niet meteen hetgeen waar ik voor sta te springen. Met enige argwaan ging ik de test aan. De kleur paars is zeer geschikt om hazelnootkleurige ogen (zoals ik heb) net een tikje groener te laten lijken. 

Clinique Chubby Lash Fattening mascara

De mascara heeft een dikke (vette) polymeer borstel met allemaal kleine, fijne pinnetjes die de wimpers omhullen en optillen. Als je niet gewoon bent om met een grote borstel aan de slag te gaan, is het wellicht even wennen. De pinnetjes op het puntje zijn iets korter waardoor je makkelijk de buitenste wimpertjes kunt bereiken.  Of je wimpers omhoog kunt duwen voor een extra lifting.

Clinique Chubby Lash Fattening mascara

Deze mascara geeft een prachtig effect aan de wimpers. Ze worden gesepareerd en zien er vol en lang uit met een subtiele lift. Wat betreft de paarse kleur merk ik niet dat ik een paarse mascara op mijn wimpers heb. Het effect lijkt eerder een zacht zwart dan bordeaux paars te zijn. Wel lijken mijn ogen een tikje groener al is het effect vrij subtiel. Het ziet er mooi uit, maar ik zou niet speciaal daarvoor een paarse kleur kopen. Ik blijf gewoon liever vast hangen aan mijn vertrouwde zwarte mascara. 

Qua prijs vind ik de Chubby Lash Fattening mascara goed meevallen. Je betaalt 21.30 euro (op de webshop van Clinique 19.50 euro) wat ik een gangbare prijs vind voor een parfumerie mascara. 

Look met deze mascara


Limited edition kleuren exclusief te koop bij Inno of via de webshop van Clinique.
Clinique Chubby Lash Fattening Mascara 10 ml - 21.30 euro 

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

9 opmerkingen:

  1. Ik heb 'm zelf ook en ik vind 'm echt wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een aparte kleur! Ik ben erg benieuwd of het ook echt werkt. Heb je een foto waar je de mascara op hebt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In het artikel zelf kan je klikken op een link waarin een look te zien is met deze mascara.

      Verwijderen
  3. Klinkt als een fijne mascara, ik ben ook meer fan van een gewone zwarte mascara :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een aparte maar mooie kleur! Ik ben er ook zo benieuwd naar :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kleur en ik denk echt dat je niet zoveel verschil met zwart gaat zien. Het borsteltje ziet er wel goed uit.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb hier veel goeds over gehoord en hij klinkt weer fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heb dat zelf ook al gemerkt dat die gekleurde mascara's eigenlijk nauwelijks zichtbaar anders zijn dan een gewone zwarte.. Ofja, die groene varianten wel, maar wie draagt dat ook?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het meestal wel mooi als de kleur subtiel blijft, maar hij moet natuurlijk wel wat verschil geven. Paarse mascara heeft dan ook mijn voorkeur als ik voor kleur zou gaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen