7 feb. 2016

DEAUTY JANUARI 2016

De eerste Deauty box van 2016 is een feit. Vorige week belandde de box op mijn deurmat. Het was te verwachten dat Deauty back to basics zou gaan en zou kiezen voor een inhoud rijk aan huidverzorgingsproducten. Na het feestgedruis van december is januari dé maand van de goede voornemens en het matigen van ongezonde voeding, alcohol en het opnieuw investeren in het grondig verzorgen en het reinigen van de huid. 

Deauty box januari 2016

De inhoud valt waarschijnlijk tegen als je houdt van make up en een die hard make up lover bent. De skincare junkies halen daarentegen ditmaal hun hartje op. Voor mij persoonlijk prefereer ik een mix. Het beste van de twee werelden maar een maandje detoxen ertussen vind ik heus niet erg. 

Toch moet ik toegeven dat ik het eerste moment een ooohnee gevoel had. Slechts vier producten en twee verschillende merken. Het leek mij aan de magere kant, hoewel het twee merken zijn die ik totaal niet ken. Zelfs niet in de verste verte van gehoord heb. Dat triggert mij en in dat aspect komt het Discovering Beauty gedeelte naar boven. 

De inhoud

♥ Unani Il Luminate dagcrème (50 ml)
♥ Unani Absolute Care nachtcrème (50 ml)
♥ Balance Me Super Moisturising handcrème (30 ml)
♥ Balance Me Radiance Face Mask (30 ml)  

De Unani producten zijn fullsize en hetgeen mijn onmiddellijk opvalt, is het prijsverschil. De dagcrème kost 29 euro en de nachtcrème slechts 9 euro. Wat een groot verschil. Als we dat even buiten beschouwing laten zijn beide producten parabeen vrij. Vooral de dagcrème maakt mij benieuwd naar meer.


Deauty box januari 2016


De Balance Me producten zijn geen fullsize producten maar degelijke travelsize formaten die je de gelegenheid geven op een deftige manier kennis te maken met het product. 98% van de ingrediënten in deze producten zijn van natuurlijke oorsprong en de producten bevatten geen parabenen, sulfaten, siliconen, ... . 

Deauty box januari 2016

Kortom de inhoud van de box blaast mij niet omver, maar ik ben wel benieuwd om kennis te maken met de producten en ze verder te ontdekken.  

Het concept van Deauty is dat je een abonnement neemt en dat je maandelijks een box thuis ontvangt. Wanneer je beslist om ermee te stoppen, dan kan je gemakkelijk je abonnement opzeggen.  Zonder dat je nadien nog lastig gevallen wordt (ik spreek uit ervaring).
 
Wat vind jij van de inhoud van de maand januari?

Online te bestellen via Deauty.be - 16.95 euroBeauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

 1. Als ik deze inhoud zie, ben ik niet geneigd om de box aan te schaffen omdat ik ook niet echt omver geblazen ben.
  Gelukkig komen ze soms ook verrassend uit de hoek en is deauty echt wel de moeite om in huis te hebben ;)

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik word er niet wild van.. ik ben al een tijdje gestopt met Deauty. Nu weet ik weer waarom..
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem tegenvallen, omdat de box maar twee verschillende merken bevat. De producten klinken aan de andere kant wel fijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deauty is voor mij een beetje : de ene keer ben ik overweldigd , meerdere keren al wat teleurstellend , maar toch blijf ik mijn abo behouden omdat idd soms het "Discover Beauty" aspect weer boven komt.
  Er zitten te vaak producten in de box die je voor een schappelijke prijs bij een Kruidvat kan kopen , van Garnier , Dove etc.
  Deze box was in eerste instantie ook een beetje een "meh" gevoel , maar anderzeids ben ik ditmaal blij dat er merken inzitten die ik totaal niet ken . Dat is voor mij Discover Beauty.
  Als ik Garnier of Dove wil , kan ik het net zo goed kopen in het Kruidvat.
  Maar ondanks dat blijf ik toch elke keer hopen dat ze hun eigen concept gaan toepassen in een volgende box :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, same here, niet slecht eh, maar ik val er ook niet echt van omver.

  BeantwoordenVerwijderen