5 mrt 2016

LUSH INTERGALACTIC BATH BOMB

Ik badder niet vaak (ik prefereer douchen), maar af en toe vind ik het zalig om onderuit te zakken in een warm bad. Gewoon genieten en relaxen met een glaasje bubbels én een spectaculaire bruisbal erbij. De Lush Intergalactic bath bomb stond al een poosje hoog genoteerd op mijn wishlist om uit te proberen. Zeker nadat blog buddy Griet er al zoveel goeds over verteld had.

Lush Intergalactic bath bomb

Spektakel alom. Deze bruisbal tovert de mooiste kleuren tevoorschijn en knispert terwijl lustig. Het badwater kleurt helder blauw met een ton aan gouden glitters die het water sublimeren. Geen paniek, de glitters blijven niet op de huid hangen met een uitzondering her en der. 

De geur is opwekkend en verfrissend met grapefruit en pepermunt die een positieve invloed hebben op het humeur. Terwijl vetiver en cederhout een houtachtige toets geven aan het geheel. Deze bath bomb kan ik kort en bondig samenvatten: hemelse geur, spectaculair en fascinerend. Een heraankoop waard.

Lush Intergalactic bath bomb

Wil je het spectaculair effect zelf zien? Bekijk dan mijn instagram foto

Te koop bij Lush
Intergalactic bath bomb - 5.95 euro

Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen:

  1. Ik houd echt van bad, jammer dat ik er zelf geen heb. Super mooie bath bomb :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yeah, ik zou gerust elke dag met deze in bad willen ondanks het niet mijn favoriete Lush geur is. Prachtig effect in het water!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geuren zijn heel persoonlijk, maar ik vond deze wel heel erg aangenaam.

      Verwijderen