27 feb. 2016

THE BODY SHOP HEMP HAND PROTECTOR & RESCUE BALM

Dit jaar bestaat The Body Shop 40 jaar en iedereen kent het gezegde " life begins at 40". Oprichtster Anita Roddick gelooft in positieve verandering en zet deze gedachte verder, gesterkt met een nieuwe commitment om 's werelds meest ethische en duurzame bedrijf te zijn. 

Enrich, Not Exploit


Samen kunnen we een positief verschil maken door te focussen op problematieken, omarmt in het geheel: enrich our people, enrich our products and enrich our planet. Het doorprikken van stramienen op een moedige manier.

Ik kreeg alles netjes toegelicht tijdens een presentatie en ik moet toegeven het geheel, het plaatje, het klopte gewoon. Origineel en oprecht en daar houd ik van. 

The Body Shop Hemp

Als we het bovenstaande even in ons achterhoofd houden, verwondert het jou allicht niet dat The Body Shop samenwerkt met street artist EINE in de verkoop van een limited edition verpakking van hun geliefde Hemp Hand Protector. Change, it's in your hands

Deze handcrème heeft een cultstatus, nochtans is het is de eerste maal dat ik dit product uitprobeer. Hennepzaden, rijk aan essentiële vetzuren, zorgen voor een intense hydratatie van de huid. De boterachtige textuur is vol, rijk en zuinig tegelijk. De kruidige geur is niet meteen mijn favoriete geur van The Body Shop, maar wel de meest effectieve en meest hydraterende handcrème die ik al uitgeprobeerd heb uit hun gamma. 

The Body Shop Hemp hand protector

Voor overdag vind ik de handcrème te rijk en niet snel genoeg intrekken. 's Avonds daarentegen is dit een zaligheid. Als je last hebt van (ultra) droge handen dan lijkt mij dat dit een zeer welgekomen hydraterende handcrème gaat zijn voor jou, ook overdag.

Naast het feit dat de Hemp Hand Protector een fijne hydraterende handcrème is, gaat er per verkochte tube 1.5 euro naar het goede doel. Waarbij je je stem kan uitbrengen voor een doel dat jou het nauwst aan het hart ligt. 

The Body Shop Hemp Rescue Balm

Nieuw in het Hemp gamma is de Rescue Balm. Een vaseline-achtige balsem voor de de extra droge, ruwe plekjes denk maar aan ellebogen, knieën, knokkels, ... . Met een onmiddellijke verzachtende en beschermende werking. In contact met warmte smelt de balm op de huid waardoor het aanbrengen dubbel zo makkelijk gaat. Het blikje is een allrounder en geschikt om te gebruiken voor het hele gezin. Niet teveel poespas, gewoon handig en zuinig.

De Hemp producten hebben intussen een plekje op de salontafel weten te bemachtigen. Ik beschouw het kruidige als een unisex geur waardoor ik makkelijk 's avonds in de zetel de Hemp handcrème of de balsem kan doorschuiven naar mijn wederhelft #gniffelen.

The Body Shop Hemp

Te koop bij The Body Shop
Hemp limited edition hand protector 100 ml - 13 euro
Hemp rescue balm 100 ml - 18 euro

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

5 opmerkingen:

 1. Ooh ziet er een fijn productje uit. Ik heb enkel het probleem dat ik vele handcremes te plakkerig vind :/ misschien moet ik deze toch eens gaan testen ;)


  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind deze vooral fijn 's avonds omdat het een zeer rijke textuur is.

   Verwijderen
 2. De handcrème is idd heel fijn, maar ben ook niet zo'n grote fan van de geur...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook niet zot van de geur, maar qua werking is het wel een aanrader.

   Verwijderen
 3. Bedankt voor de goed tip want mijn handen zijn helemaal kapot van de koude.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen