12 dec 2015

REVIEW LUSH CHRISTMAS 2015

Ieder jaar opnieuw kijk ik ontzettend hard uit naar de kerstcollectie van Lush. Hier gaat spontaan mijn hartje sneller van kloppen en ik twijfel er niet aan, ik ben niet de enige. Lush is één van dé merken bij uitstek die er telkens in slaagt om geweldig leuke, winterse producten op tafel te toveren. Vandaag review ik Lush The Comforter shower cream, Santa's Belly shower jelly en Icing on the Cake roulade shower smoothie. De bubble bar en Intergalactic bruisbal (vast assortiment) heb ik nog niet getest.

Lush christmas collection 2015


The Comforter Shower Cream 

Tot voor kort was deze shower cream een Oxford Street Exclusive, waar een gigantische Lush winkel gelegen is. Zelf ben ik er nog nooit geweest, maar in een vlog van Nymphette heb ik deze Lush store al een keertje zien voorbij komen. Wel gekend is de The Comforter bubble bar, voortaan niet langer exclusief in bubble bar maar ook te gebruiken onder de douche. Heerlijk, want ik ben niet zo'n grote badderaar, maar douchen des te meer. De geur is heerlijk zoet, maar niet mierzoet zoals Snow Fairy. De rijke textuur voelt zalig aan op de huid en met behulp van een douchepuff creëer je een heerlijke omhullende schuimlaag. De verzorgende bestanddelen zijn cypress olie, bergamot olie en cassis. Geen paniek, de shimmertjes die erin  verwerkt zitten, blijven niet hangen op de huid. 

Lush shower cream The Comforter


Santa's Belly Shower Jelly

De shower jelly's zijn niet nieuw voor mij, maar het is lang geleden dat ik  dit wobbelige goedje in huis haalde. Santa's Belly lijkt op de buik van de Kerstman en is verrijkt met de fruitige geur van appeltjes, rode wijn en steranijs. Er zijn verschillende manier om een shower jelly te gebruiken. Ofwel trek/knip je er een stukje vanaf dat je in een douchepuff stopt ofwel gebruik je de jelly in zijn geheel over je lijf. Zelf vind ik het, het fijnste om deze Santa's Belly in zijn geheel te laten en mijn douchepuff over het buikje te wrijven. Een extra feestelijke toets, want in de shower jelly zitten kleine sterretjes verwerkt. Super cute!

Lush Shower Jelly Santa's Belly

Lush Shower Jelly Santa's Belly
 
TIP: wanneer je vijf lege potjes inlevert bij Lush, krijg je een gratis vers gezichtsmasker. 

Icing on the Cake Roulade Shower Smoothie

De shower smoothie Icing on the Cake lijkt op een klassieke zeep, maar bevat meer verzorgende bestanddelen. Zoals fair trade cacaoboter, amandelmelk en kastanjepuree. In contact met water creëert de shower smoothie een soort melkachtige "schuim". Verwacht geen massa, maar een subtiel laagje op een milde manier.

Lush shower smoothie Icing on the Cake roulade

Hoewel ik nooit een blok zeep gebruik om mij te wassen, werd ik toch overtuigd door de verkoopster om een stukje te laten afsnijden en in mijn winkelmandje te leggen. De geur is lekker fruitig met een nootachtige toets, yummie. Ik had gehoopt dat de verzorgende bestanddelen ervoor zouden zorgen dat de zeep niet stroef zou aanvoelen op mijn huid. Maar helaas is en blijft het een zeep en laat het wel degelijk dat stroeve gevoel na. Net daarom dat ik liever een douchegel prefereer. Algemeen gezien ben ik niet geneigd nog snel een shower smoothie opnieuw aan te schaffen, maar anderzijds is de geur enorm lekker en vind ik het een groot pluspunt dat er geen verpakking is. Goed voor het milieu!


Conclusie

De shower cream The Comforter en de shower jelly Santa's Belly zijn voor mij absolute toppertjes. Twee enorm fijne producten in gebruik en met een overheerlijke geur. Icing on the Cake Roulade shower smoothie is iets minder mijn ding vanwege het stroeve gevoel. Maar als je jezelf graag wast met een blok zeep, dan moet je zeker deze shower smoothie bij Lush een keertje gaan bekijken. Bevat meer verzorging dan een standaard zeep en ruikt daarnaast ook lekker fruitig.

Lush The Comforter shower cream - 8.50 euro (100 gram)
Lush Santa's Belly shower jelly - 13.95 euro (240 gram)
Lush Icing on the Cake shower smoothie - 7.95 euro per 100 gram


Beauty Treasures

3 opmerkingen:

  1. Ik heb mijn Nightwing shower jelly van Halloween opgemaakt deze week, dus misschien moet ik nu die uit de kerstcollectie maar in huis halen :-) Altijd leuk om mee te douchen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lush ziet er altijd uit en ruikt alsof je het op kan eten, haha. Vooral de Icing on the cake! Santa's belly lijkt me ook heel fijn! (niet gedacht dat ik dat ooit zou zeggen.)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik houd echt van Lush Kerstmis, de beste collectie!

    BeantwoordenVerwijderen