13 dec 2015

FILORGA SCRUB & MASK

Over een kleine twee weken is het zover en natuurlijk wil iedereen er stralend uitzien van kop tot teen op Kerstdag. Voor diegenen die nog niet begonnen zijn aan hun eindejaars prep, heb ik vandaag een gouden tip. Filorga Scrub & Mask is de nieuwste creatie van het merk en wat voor eentje. 

Filorga Scrub & Mask

Dit geniale product brengt frisse lucht voor de huid. Elke cel van ons lichaam heeft zuurstofmoleculen nodig. Zonder zuurstof is de levensverwachting van elke cel minder dan drie minuten. Waaruit we kunnen concluderen dat zuurstof onontbeerlijk voor ons is. Een paar jaar geleden hebben manlief en ik op vakantie een rondje zuurstof snuiven gedaan bij een zuurstofbar. Een bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten. It was so much fun!  Filorga weet precies wat onze huid nodig heeft en helpt ons graag een handje. 

Filorga Scrub & Mask

Scrub & Mask is een gezichtsmasker dat multifunctioneel is en een veranderende textuur heeft die de huid om een milde manier exfolieert en reoxygeneert. Je brengt de scrub aan op de droge huid en masseert gedurende één minuut de huid met ronddraaiende bewegingen. Het eerste wat je gaat opvallen zijn de milde, micropolijstende perliet. Kleine bolletjes die zonder de huid te beschadigen dode huidcellen verwijderen en het overtollige talg absorberen voor een mat effect op de huid. Scrub & Mask combineert twee exfoliatietechnieken voor een algemene huidverjonging. De enzymatische exfoliatie bevrijdt de huid van dode huidcellen die de huidbalans verstoren en de teint dof maken. Eens het exfolierende gedeelte achter de rug is, verandert de textuur en ontstaan er kleine belletjes. Een uniek moment en een bijzondere ervaring. Eens dit proces in werking treedt, wordt letterlijk zuurstof uit de lucht gevangen die getransporteerd wordt naar de huid. Onze huidcellen worden voorzien van zuurstof die op hun beurt een positieve dynamiek in gang zetten. Het eindresultaat is verbluffend. De huid ziet er frisser uit, voelt ontzettend zacht en vol aan. Straalt opnieuw en is klaar voor een nieuwe start. Door de dubbele exfoliërende werking gaan de crèmes en serums die je aanbrengt na Scrub & Mask ook veel dieper en beter kunnen inwerken. Win-win!

Filorga Scrub & Mask

Dit product is behoorlijk complex, maar als je de technische zijde even aan de kant laat, is het puur genieten. Een terechte favoriet van de maand november. Ik kan de multifunctionaliteit van dit product alleen maar toejuichen. Mijn huid voelt na gebruik herboren aan. Intens gezuiverd, geregenereerd en voelt daarnaast fijn aan. De eerste keer dat je het masker gebruikt, lijkt het alsof er 1000 mieren tegelijk over je huid heen krioelen. Even schrikken, maar de tweede keer wist ik gewoon wat me te wachten stond en kon ik er alleen maar van genieten. De pot is hygiënisch en makkelijk in gebruik. Even drukken op de bovenzijde en het product wordt naar boven gepompt. De ideale eindejaarsprep om je huid voor te bereiden op al het feestgedruis!

Filorga Scrub & Mask

Te koop bij Ici Paris XL, iU & apotheek.
Filorga Scrub & Mask (55 ml) - 39.90 euro

Beauty Treasures

4 opmerkingen:

 1. Een heel interessant product, fijn dat het zo multifunctioneel is! Volgens mij heb je hier wel veel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de hydra filler van filorga, echt super product voor m'n droog huidje :)
  Wil deze ook wel eens proberen :)

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil al heel lang iets van Filorga proberen, maar 't komt er maar niet van. Dat kriebelend gevoel lijkt me wel scary in het begin, eek! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het superinteressant om dat te zien fizzen op mijn gezicht, haha! Altijd heel tevreden van Filorga, moet ik zeggen, ook van deze!

  BeantwoordenVerwijderen