9 dec. 2015

MIRIAM QUEVEDO EXFOLIATING SCRUB SCALP MASK

Het innoverende en luxueuze merk Miriam Quevedo ontwikkelt functionele haarproducten op basis van innovatieve, actieve bestanddelen en geconcentreerde formules. Het Spaanse merk Miriam Quevedo omvat meerdere verzorgingslijnen die stuk voor stuk vrij zijn van parabenen, minerale oliën, schuimvormers, paraffine en petrolatum. Ik testte uit de Extreme Caviar anti-aging lijn het Exfoliating Scrub Scalp Mask.

Miriam Quevedo Exfoliating Scrub Scalp Mask
 
Deze pre-treatment is een twee in één product. Op een effectieve wijze wordt de hoofdhuid ontdaan van schilfertjes, dode huidcellen, stylingsrestjes, talg en andere onzuiverheden. Je start met het nat maken van je haar om het vervolgens te separeren. Ik maak een middenscheiding en breng een kleine hoeveelheid scrub aan met roterende bewegingen. Vervolgens separeer ik een nieuwe pluk haar (ongeveer om de drie centimeter) en ik werk van het midden naar mijn oor toe, langs beide zijden. Eens daarmee klaar doe ik hetzelfde maar dan van voor naar achter. Het koraalzand voelt als scrubkorrel mild, maar fijn aan. Na het masseerwerk, laat ik het product inwerken als haarmasker gedurende 10 à 15 minuten. Terwijl was en scrub ik mijn lijf om de tijd op te vullen. De actieve bestanddelen: kaviaar extract, parels van Tahiti, detox boosters, Phyto Actif 15 en provitamine B5 detoxen en zorgen voor een cooling down effect op de hoofdhuid.

Miriam Quevedo Exfoliating Scrub Scalp Mask

2015 is hét jaar waarin ik haarscrubs leerde gebruiken. Deze Miriam Quevedo Exfoliating Scrub Scalp Mask doet effectief iets voor mij. Naast het feit dat de verfrissende sensatie aangenaam aanvoelt, pluist mijn haar minder, voelt mijn hoofdhuid minder strak aan, geeft het meer volume aan mijn (ultra) fijn haar en bevordert dit product het stylingsproces. De verpakking is hygiënisch en praktisch in gebruik. Een aankoop waard!


Te koop via viak.be
Miriam Quevedo Exfoliating Scrub Scalp Mask 250 ml - 31.95 euroBeauty Treasures


6 opmerkingen:

 1. Zou deze ook geschikt zijn voor een gevoelige hoofdhuid :)?
  Zou hem wel eens willen proberen :)

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het koraalzand is heel fijn van textuur en scrubt op een milde manier. Het irriteert de hoofdhuid zeker en vast niet.

   Verwijderen
 2. Ik heb de versie van Kérastase geprobeerd en ik vond dat toch maar raar, lol :-) Zal wel aan mij liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van Kérastase heb ik ook getest. Die vond ik fijn, maar dit product van Miriam Quevedo is naast een scrub ook een echt verzorgingsproduct (masker). En persoonlijk vind ik dat het multifunctionele ervan net een grote meerwaarde is.

   Verwijderen
 3. Een Scrub voor het haar wil ik wel eens uitproberen, ik ben nieuwsgierig geworden :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heel erg goed. ik denk niet dat ik zoiets al geprobeerd heb.

  BeantwoordenVerwijderen