23 nov. 2011

LUSH SNOW FAIRY & IT'S RAINING MEN DOUCHEGEL REVIEW

Ieder jaar opnieuw hoor je zoveel goeds over Snow Fairy douchegel van Lush. Een regelrechte topper uit het kerstassortiment. Ontzettend populair in beautyland. Dus ik werd benieuwd naar wat deze mierzoete sensatie voor mij zou kunnen betekenen.


Het fijne is dat Lush ook mini size (100 ml) verkoopt, wat ik een ideaal uitprobeer formaat vind. Je spendeert niet al teveel geld, maar je hebt toch voldoende product in je hand om het deftig te kunnen uitproberen. En wanneer je helemaal van je sokken geblazen bent, heb je nog de mogelijkheid om een groter formaat aan te schaffen.

Snow Fairy is een lustig fee'tje, want ze doet menig harten sneller slaan. De verpakking is zoals we gewoon zijn van Lush. Maar de inhoud is vooral waar ik benieuwd naar was. Een kauwgomballen roze douchegel met blauwe glittertjes. Hmm wat moet ik hier als twintiger van denken? Te kinderlijk? Of ben ik gewoon een hele grote fan ineens?

Wel eerlijk is eerlijk! Ik ben dol op Snow Fairy. De geur, de schuimsensatie alles is gewoon heerlijk. Tenminste als je echt van een mierzoete snoepjes geur houdt. Want als je daar niet van houdt, kan je dit product echt wel skippen. De glittertjes blijven jammer genoeg liggen op de bodem, zelfs na een goede schudbeurt. En mijn huid voelt nadien niet extreem droog aan wat ik wel verwacht had. Kortom een hele leuke douchegel om te hebben maar misschien ook geen slecht idee om cadeau te doen tijdens de eindejaarsfeesten.


Mag het toch allemaal wat minder, dan weet It's Raining Men jou wel te bekoren. Misschien doet deze showergel niet meteen bij jou een belletje rinkelen, maar dit is de vloeibare versie van Honey, I washed the kids zeep. Waarbij honing gecombineerd  met een bloemig parfum jou omringen en in alle zachtheid reinigen. Dit product maakt geen onderdeel uit van de kerstcollectie, maar ik vind het wel erbij passen. Mocht je helemaal fan zijn, kan je dit product niet alleen gebruiken voor je lichaam maar ook voor je haren te wassen. Zelf heb ik dit niet uitgeprobeerd, want ik verkies hiervoor liever andere producten. Persoonlijk heb ik wel het idee dat It's Raining Men meer voedende bestanddelen bevat dan Snow Fairy vanwege de rijke bergamot olie en honing.

Kortom I love Lush showergels. Ik ben geen grote liefhebber van stukken zeep maar zo'n goed ruikende en fijne douchegel weet mij wel te bekoren.

Te koop bij de Lush store en online. It's Raining Men showergel 100 ml 7.95 euro, Snow Fairy showergel 100 ml 5.95 euro.

Heb jij het gehele kerst assortiment van Lush al bekeken? Ik heb dit weekend een shoptripje naar Maastricht gepland, en ik ga alvast weer een kijkje nemen!

11 opmerkingen:

 1. Mmm klinkt heerlijk, die snow fairy moet ik mss toch eens gaan kopen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb er toevallig ook vandaag over geschreven (snow fairy) en vind hem ook erg lekker! Ik wist niet dat die andere naar honey I washed the kids rook! nu heb je me benieuwd gemaakt haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SnowFairy is mijn all time favorite douchegel :-) It's raining men vind ik ook fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ze laatst allebei geroken in de winkel. Ik vond Snowfairy echt niet lekker... maar ja... misschien heeft dat dan meer te maken met het feit dat ik al een dertiger ben ;-)
  It's Raining Men is dan wel aan mij besteed.
  Ik heb deze overigens niet meegenomen, maar een heerlijk zeepje dat ruikt naar rozen. Ik weet de naam niet meer, maar het ging toch uit de collectie. Jammer... ik hou van rozengeur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Snow Fairy moet ik ook nog eens testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga Snow Fairy zeker es gaan ruiken in de winkel maar denk niet dat het iets voor mij is; ben niet zo voor de mierzoete snoepjesgeur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Buiten Lemony Flutter heb ik niets van Lush! Gek he? Ik ben ook niet zo van de zeepjes maar een shower gel wil ik wel eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken ze allebei en vind Snow Fairy niet lekker ruiken. Echt te zoet voor mij ;-) It's Raining Men vind ik lekkerder ruiken, maar beide maken mijn huid wat droog dus het zullen nooit mijn favorieten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Deb, oh wat jammer dat ze uitdrogend werken voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooooh Snow Fairy! <3 Wat een heerlijke douchegel is dat! Its Raining Man wil ik ook nog graag eens testen. Ik heb het HIWTK-blok al wel gehad. Loved it!

  BeantwoordenVerwijderen