7 dec 2015

TAG WOULD YOU RATHER? BEAUTY VERSION


Would you rather beauty edition TAG

Vandaag beantwoorden ik en Griet enkele leuke beauty vragen adhv de Would You Rather TAG. Griet en ik delen dezelfde passie namelijk beauty, maar daarnaast klikt het ook ontzettend goed tussen ons. Echte blog buddies. Het klinkt dan ook niet vreemd als we zeggen dat we graag in de toekomst vaker samen filmpjes willen maken. Mocht je een leuk idee of een verzoekje hebben, laat het ons dan zeker weten! 



Mocht je onze video leuk vinden en meer tutorials, TAGS, vlogs, ... van ons willen zien. Dan kan je je abonneren (gratis) op ons Youtube kanaal.


Beauty Treasures

4 opmerkingen:

  1. Haha, ik heb de video gisteren al gezien en ik moet zeggen... moeilijke keuzes soms! Hoewel ik wel direct zou gaan voor geschoren wenkbrauwen, en dan hopen dat ze teruggroeien :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat jullie dit samen hebben gedaan. Moeilijke vragen! Ik vind een bad hair day ook minder erg dan bad make-up. En ja, ik zou ook voor te felle blush gaan dan voor masky foundation, dat laatste vind ik ook erger. En yep, ik verkies ook YT boven Twitter als ik moet kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 'Would you rather' is echt met elk onderwerp altijd leuk! Twitter heb ik niet zo veel mee dus dan toch liever Youtube! Die keuzes zijn wel lastig, maar dat is volgens mij ook de bedoeling van would you rather :P

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, ik heb echt moeten nadenken bij sommige vragen :D wat een dilemma's :D
    Een bad hairday is makkelijk op te lossen met alles in een staart te gooien, dus liever dat dan een bad makeup day ;)
    en ik ben geen YT nog twitter gebruiker ;D geef mij maar instagram en Facebook ;)


    Ilona
    www.artthisisart.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen