10 aug 2015

KÉRASTASE - REVIEW CHRONOLOGISTE SOIN GOMMAGE RENOVATEUR


50 jaar wetenschappelijke innovatie en baanbrekende formules dat is waar Kérastase garant voor staat. Chronologiste is een zinnenstrelende luxe verzorgingslijn voor het haar dat je zowel thuis als bij de kapper kan ervaren.

Ik ken al jaren scrubs voor het gelaat en lichaam, maar een scrub voor je hoofdhuid is nieuw voor mij. Soin Gommage Renovateur is een zachte scrub van textuur, maar met een intens ontgiftende werking. De gouden gelee is verrijkt met micropartikels (scrubdeeltjes), vitamine F en abyssine (intens voedend effect). Te samen met de verfijnde geur wordt het gebruik extra aangenaam, bijna luxueus te noemen. Ik start met het nat maken van mijn haren. Daarna knijp ik een royale hoeveelheid product uit de tube en deze breng ik met ronddraaiende beweging aan op mijn hoofdhuid. Grondig uitspoelen en vervolgens was ik mijn haren met een shampoo. Het zuivert en reinigt mijn hoofdhuid intensief en laat een verfrissend gevoel na. 


Voor mij persoonlijk is dit een leuke extra stap voor het wassen, maar niet per se een musthave. Natuurlijk is er ook een prijzig kantje aan deze hoofdhuid scrub verbonden die mogelijks jou afschrikt om tot een effectieve aankoop over te gaan. Maar wil je eens zot doen en heb je zin om iets te kopen wat voor pure luxe en verwennerij staat, dan is de Kérastase Soin Gommage Renovateur is een goede optie. Kérastase producten zijn te koop bij Kérastase kappers.
Chronologiste soin gommage renovateur 200 ml - 36 euro.

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

3 opmerkingen:

  1. Ik heb deze ook ontvangen, maar ik vond 't maar een raar product, kon er niet zo echt mee overweg. So to mommy it went :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt heerlijk, een Scrub voor het haar wil ik wel eens uitproberen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen