1 nov 2015

SCENT OF LIU JO EAU DE TOILETTE

Vorige week kreeg ik de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwe Liu Jo geur in de Liu Jo flagship store te Antwerpen.  Ik steek het niet onder stoelen of banken, ik ben al langere tijd fan van hun kledingcollecties en accessoires. Na de succesvolle lancering van hun eerste eau de parfum, is het ditmaal de beurt aan een eau de toilette Scent of Liu Jo

Liu Jo Scent of Liu Jo eau de toilette

Het merk omschrijft deze eau de toilette als een ultiem elixir voor de moderne stadsvrouw. Een krachtig liefdesdrankje waarvan slechts enkele druppeltjes volstaan om de magie der liefde te laten werken. 


limoen * vioolblaadjes * kardamon
lelietjes-van-dalen * jasmijn * crèmige vijgen
vanille * muskus * sandelhout

De geur opent fris en transformeert na verloop van tijd naar een bloemig boeket met een warme basis van vanille, muskus en sandelhout die op de huid blijft nazinderen. De geur heeft een gemiddelde houdbaarheid. Ik spray tussendoor even bij, omdat ik het fijn vind als mijn parfum aanwezig is en opgemerkt kan worden door anderen. Als je eerder een subtiel parfumdrager bent, is het voldoende om 's morgens deze eau de toilette aan te brengen. Bij voorkeur achter de oren, polsen en knieholtes. Omdat dit de plaatsen zijn waar je het snel warm krijgt en goed doorbloed zijn waardoor de geur zich makkelijk kan verspreiden.

Liu Jo Scent of Liu Jo eau de toilette

De flacon vind ik persoonlijk een tegenvaller. Bij gebrek aan originaliteit, zo lijkt het toch, heeft Liu Jo ervoor gekozen om dezelfde verpakking te hanteren als hun eau de parfum. Jammer! Het kleine diamantje is een leuk vrouwelijk accent en maakt dat het geheel perfect past bij het merk. Maar ik had toch graag een andere flacon en verpakking gezien.

Exclusief te koop bij Ici Paris XL.
Scent of Liu Jo 30 ml - 39 euro/50 ml - 59 euro/75 ml - 79 euro

Beauty Treasures

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het geen lelijk flesje, typisch Liu Jo. Maar ik snap dat je liever een ander flesje had. :à

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de geur echt heerlijk en het flesje vind ik best mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De flacon is inderdaad maar gewoontjes. De geur zelf klinkt wel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kende deze geur nog niet. Ben er benieuwd naar! De flacon ziet er inderdaad niet heel bijzonder uit. X

    BeantwoordenVerwijderen