26 sep 2015

RVB LAB THE MAKE UP GETEST

Vandaag waag ik mij op onbekend terrein, want ik test een nieuw merk uit. RVB Lab The Make Up is een professioneel merk met roots in Milaan, dé modestad bij uitstek. De make up artiesten van het zusterbedrijf Diego Dalla Palma ontwikkelde een compacte make up lijn (RVB Lab) gemaakt door professionals voor professionals.

RVB Lab The Make Up

RVB Lab extra volume mascara

Tegenwoordig lijkt het uit de mode om nog een mascara op de markt te brengen met een klassiek mascara borsteltje. Toch maakt RVB Lab er gebruik van. Stiekem ben ik daar niet rouwig om, ik blijf deze klassieke borstel appreciëren. De mascara omhult elk wimperhaartje met een intens zwart laagje. Het is een fijne mascara, maar niet meer dan dat. Vrij basic, werkt goed, vlekt niet, geeft volume en krult subtiel de wimpers. Het effect is mooi, maar verwacht geen dramatische wimpers. Ik blijf het een natuurlijk resultaat vinden. Of toch voor mijn doen (lees ik hou van  XXL dikke, volle wimpers). Pluspunt: de wimpers voelen niet hard aan. Hieronder vind je twee links naar looks waarbij ik de RVB Lab extra volume mascara gebruikt heb.

RVB Lab The Make Up mascara

RVB Lab lipstick - nr 12


RVB Lab The Make Up lipstick

Deze vuurrode lipstick heeft een creamy textuur, glijdt super makkelijk over de lippen heen en heeft een aangename geur. Vergelijkbaar met de vanille-achtige geur van een M.A.C. lipstick. De dekking is goed evenals de houdbaarheid. Over de kwaliteit van deze lipsticks niks dan lof.  

RVB Lab The Make Up lipstick nr 12

Diego Dalla Palma Girls' Night Out

Tot slot nog een klein woordje over de nagellak. Dankzij het breed borsteltje lak je snel al je nagels streepvrij. De glossy finish weet ik zeker te appreciëren. De kleur Girls' Night Out is geen bijzondere tint, maar wel eentje dat veel vrouwen zal aanspreken. Pluspunt: de professionele kwaliteit. 

Diego Dalla Palma nagellak

Diego Dalla Palma nagellak

RVB Lab The Make Up is verkrijgbaar bij bepaalde instituten.
RVB Lab extra volume mascara - 24 euro
RVB Lab lipstick - 19 euro
Diego Dalla Palma nagellak 14 ml - 9.99 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

  1. Oeh de perfecte roze nagellak tint en mooie glans heeft ie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten ! Hele mooie nagellak kleur !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die lipstick is zo goed als ik gedacht had! Ziet er heel erg mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow die lippenstift is perfect van kleur! Staat je goed!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen