27 sep 2015

HAUL & SHOPPING EXPIERENCE WEBSHOP BEAUTYMELON

Online shoppen blijft leuk en vooral heel erg gemakkelijk. Gewoon thuis vanuit de luie zetel, enkele simpele klikjes et voilà zo snel kan het allemaal gaan. Vorige week plaatste ik voor het eerst een bestelling bij de webshop BeautyMelon

haul Beautymelon


shopping expierence webshop BeautyMelon

De webshop is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Onderaan op de beginpagina wordt duidelijk vermeld wat de leveringstijd is en hoeveel de verzendkosten bedragen. Hoewel ik denk dat dit wettelijk verplicht is, moet je bij sommige webshops aardig zoeken naar dergelijke gegevens. Soit, bij BeautyMelon dus niet en dat maakt het shoppen eens zo aangenaam. Op donderdag avond plaatste ik mij bestelling en de woensdag erna kwam mijn pakketje toe. Alles wat netjes verpakt in bubbelplastiek en met het nodige vulmateriaal. 

mijn bestelling

Ik was al een tijdje razend benieuwd naar de geurkaarsen van Yankee Candle. Ik hou van beauty, maar ik ben ook verzot op geurkaarsen en wax melts. Een favoriet merk hou ik er niet op na, maar de geurkaarsen van Rituals, Lily Flame en wax melts van Scentchips vind ik bijvoorbeeld goed. Doordat er al een hele tijd een serieuze hype hangt rond Yankee Candle heb ik besloten om een aantal producten te bestellen. Aangezien ik het merk wou uitproberen, ben ik kleinschalig begonnen. Zo belandde de Home Sweet Home sampler, Madagascan Orchid tart, Kilimanjaro Stars tart en Vanilla Cupcake car jar in mijn vitueel winkelmandje. Deze gaan de komende tijd goed van pas komen om ons huisje extra cosy te maken tijdens de herfst.

Yankee Candle haul beautymelon

Sleek make up haul beautymelon

Sinds kort is Sleek make up verkrijgbaar bij DI, maar niet bij elk filiaal en al helemaal niet bij mij in de buurt, helaas. Vandaar dat ik mijn Sleek aankopen online blijf doen. BeautyMelon heeft een ruim assortiment, als het niet het volledige assortiment is. Ik bestelde eindelijk Rose Gold blush waar ik al een hele tijd razend benieuwd naar ben. Verder liet ik mij verleiden tot het aankopen van een blush palet Blush by 3 in de kleur Pink Lemonade en een limited edition oogschaduwpalet Del Mar Vol 2. Over de Sleek aankoopjes, mag je zeker nog een volwaardige review verwachten.

Beautymelon webshop haul

Alles is verkrijgbaar in de webshop BeautyMelon.
Sleek Blush by  3 - 13.49 euro
Sleek blush Rose Gold - 5.99 euro
Sleek I-Divine Del Mar Vol 2 oogschaduwpalet - 10.49 euro
Yankee Candle Sampler - 2.60 euro
Yankee Candle Tart - 1.99 euro
Yankee Candle Car Jar - 3.90 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

9 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen! Heb zelf ook al een paar van die yankee car jars opgebruikt in m'n auto. Ook leuk dat ze Sleek verkopen, heb er ook al heel wat palettes van :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke items heb je gekocht !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt leuke dingen gekocht! Rose Gold heb ik ook, ik vind hem echt heel mooi! Naar de geurkaarsen van Yankee Candle ben ik ook al een tijdje benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie bestelling! Wat heeft het Del Mar palette vrolijke kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het Sleek del Mar palette is prachtig :)! Ik heb nog nooit een Yankee Candle gekocht, maar ben er wel zeer benieuwd naar! Die Kilimanjaro stars lijkt alvast erg veelbelovend :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. <3 Yankee Candle! En mooie Sleek producten heb je gekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die Car Jar lijkt me heerlijk! In de auto zitten word zeker en vast een plezier.

    BeantwoordenVerwijderen