21 sep 2015

DIADERMINE - CELLULAR EXPERT 3D DAGCREME & SERUM

Elke leeftijd heeft zijn charmes zeg ik altijd en dat meen ik ook. Veroudering kan je niet tegen gaan, maar wel afremmen mits de juiste producten. Diadermine ontwikkelde een gamma Cellular Expert 3D op basis van procellium. Het Beauty Treasures testpanel ging aan de slag met de Cellular Expert 3D dagcrème en het serum. 

Diadermine Cellular Expert 3D dagcrème en serum

Wat beloven de producten?

Vanaf je 50ste wordt de huid droger, fragieler en dunner. De formule op basis procellium bestaat uit actieve moleculen die de huid driedimensionaal verstevigd. Het gamma richt zich op het herstel van de huidcellen en het celvernieuwingsproces om de huid dusdanig te verstevigen en te vernieuwen. Voor een optimaal resultaat is het aanbevolen om het serum aan te brengen op een gereinigde huid, gevolgd door de Cellular Expert 3D dagcrème. Het serum is geschikt voor dagelijks gebruik of kan gebruikt worden in kuurvorm. 

TIP: door het serum al tokkelend aan te brengen, stimuleer je de bloedcirculatie en geef je de huid een oppepper.


Diadermine Cellular Expert 3D dagcrème en serum review

Het Beauty Treasures testpanel oordeel

De verpakking is sober, maar in de stijl van het merk. Diadermine dagcrème zitten steeds verpakt in een glazen potje. Het serum is hygiënisch dankzij de pompflacon. Beiden hebben een aangename textuur die makkelijk geabsorbeerd wordt door de huid. Nadien voelt mijn huid zacht aan en de producten zorgen voor een comfortabel aanvoelen (geen trekkerig gevoel). De milde geur is een pluspunt. Het anti-aging effect is helaas aan mij voorbij gegaan ofwel waren de resultaten zo gering dat ze mij niet opgevallen zijn. Prijs-kwaliteit oké, maar verwacht geen onmiddellijk zichtbare resultaten.

Diadermine Cellular Expert 3D dagcrème en serum


Diadermine is te koop bij de supermarkt en drogisterij.
Cellular Expert 3D serum 30 ml - 13.99 euro
Cellular Expert 3D dagcrème 50 ml - 13.99 euro 

 

Heb jij ervaring met Diadermine skincare?


Beauty Treasures

4 opmerkingen:

  1. Diadermine is een beetje saai van verpakking maar zo goed en zacht voor je huid! Thx om hem weer in de spotlights te zetten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed. Alleen ben ik nog te jong voor deze producten :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aangezien de dagcreme in een potje zit zou ik zelf enkel het serum overwegen.

    BeantwoordenVerwijderen