23 aug 2015

REVIEW ANASTASIA BEVERLY HILLS

Ik was al langer razend benieuwd naar het merk Anastasia Beverly Hills. Hét wenkbrauwmerk waar iedereen het tegenwoordig over heeft. Zelfs de sterren zijn er zot op! Hoogtijd om zelf kennis te maken met Anastasia Beverly Hills. Zo gezegd, zo gedaan! Het resultaat? Een tasje vol heerlijke Anastasia Beverly Hills wenkbrauwproducten. 

Anastasia Beverly Hills

Doordat het merk gespecialiseerd is in wenkbrauwproducten, is er voor elke haarkleur een bijpassende wenkbrauwtint die ervoor zorgt dat je een perfecte wenkbrauw evenaart. Wenkbrauwen bijwerken/inkleuren wordt regelmatig vergeten. Nochtans geven de wenkbrauwen karakter aan je gelaat en zorgt een mooi gevormde wenkbrauw voor een verzorgde indruk. Net datgene waar ik naar opzoek ben! Het gamma is uitgebreid, dus ik besloot te investeren in vier "basis" producten: een transparante wenkbrauwgel, een wenkbrauwpotloodje Brow Wiz, een wenkbrauwcrème DipBrow Pomade en een highlighter duo. 

Anastasia Beverly Hills

In het weekend spendeer ik graag tijd aan mijn make up, door de week daarentegen moet alles binnen de drie kwartier gefixt zijn (incl ontbijt, wassen, aankleden, ... ). Daarom kies ik voor het gouden duo Brow Wiz en Clear Brow Gel. Het ultrafijne wenkbrauwpotloodje Brow Wiz is dubbelzijdig. Aan de ene heb je een potlood dat je niet moet slijpen, maar gewoon omhoog kan twisten. Het puntje is ultra fijn en de textuur van het potlood is stevig waardoor je strakke lijnen en haartjes kunt tekenen. Aan de andere kant een spooley waarmee je door je wenkbrauwen kan kammen voor de natuurlijke blend met je eigen haartjes. 

Anastasia Beverly Hills

Nu mijn wenkbrauwen de perfecte vorm hebben, zet ik het geheel vast met de Clear Brow Gel. Het borsteltje lijkt op een mascara borstel uit de jaren 90 waarbij de haartjes iets verder uit elkaar staan. De gel vind ik geweldig. Het fixeert en kamt mijn wenkbrauwen en zorgt voor een longlasting resultaat. Aanrader als je last hebt van lange haartjes of weerbarstige, stugge wenkbrauwen. Pluspunt: je wenkbrauwen voelen niet hard aan.

Anastasia Beverly Hills

In het weekend ga ik all the way. Dan teken ik de vorm van mijn wenkbrauwen met de Brow Wiz om het vervolgens in te kleuren met de DipBrow Pomade. De romige wenkbrauwcrème is waterproof, sneldrogend, longlasting en zorgt voor een verfijnde uitstraling van de wenkbrauwen. De formule is vergelijkbaar met een gel eyeliner zoals Fluidline van M.A.C. . Intens gepigmenteerd en met een matte finish. Je hebt weinig product nodig om het gewenste resultaten te bekomen. Wees echter zuinig, want doordat de droogtijd kort is, moet je snel werken. Eens droog zit het muurvast op je wenkbrauwen en kan je het niet meer louter met een tissue wegvegen. Aanrader als je houdt van ultra strakke wenkbrauwen en voor warme, zomerse dagen. Dan merk je pas hoe geweldig de houdbaarheid van dit product is. 

Anastasia Beverly Hills

Tot slot werk ik de wenkbrauwen af door onder de wenkbrauwen een highlighter aan te brengen. Brow Duality is een dubbelzijdig crèmepotlood met keuze uit een matte - of een glanzende highlighter. Het accentueert de wenkbrauwen en zorgt net voor een tikkeltje meer. Het effect resulteert in een open blik. Zowel de matte als de glanzende highlighter vind ik leuk. De kleur Shell/Lace heeft een gouden ondertoon, maar er is ook een roze variant beschikbaar. 

Anastasia Beverly Hills

Is het merk de prijs waard? Zeker en vast. Ik ga niet liegen, de prijzen zijn niet goedkoop. Een M.A.C. wenkbrauwpotlood kost 16.50 euro, terwijl de Brow Wiz 29.50 euro kost.  Toch betaal ik de meerprijs graag. Het is de eerste keer dat ik écht onder de indruk ben van wenkbrauwproducten.

Zowel de Brow Wiz als de DipBrow Pomade zijn in de kleur Medium Brown. Brow Duality in Shell/Lace. 


Natuurlijke wenkbrauwen

Anastasia Beverly Hills look

Na het gebruik van de bovenstaande Anastasia Beverly Hills producten.

Anastasia Beverly Hills look

Anastasia Beverly Hills is te koop bij Planet Parfum en via hun eshop.
Clear Brow Gel - 29.50 euro
Brow Wiz - 29.50 euro
Brow Duality - 29.90 euro
Dipbrow Pomade - 29.50 euro


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

  1. mooi! ik ben ook zeker anastasia fan. Alleen heb ik de indruk dat mijn dipbrow wel snel is aan het uitdrogen, zonde

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja goed dicht draaien, ik hoor hetzelfde probleem ook regelmatig met MAC gelliners. Die qua textuur hier wel op lijken.

      Verwijderen