9 aug 2015

BRAUN STYLE & GO HAARDROGER EN STIJLTANG

We zijn allemaal meer onderweg. Op vakantie, een weekendje weg, naar de fitness, logeren bij een vriendin of misschien bij je vriend. Ik ben ermee gestopt om allerlei grote styling tools mee te zeulen. In de eerste plaats neemt het teveel plaats in beslag in mijn reiskoffer/trolley en ten tweede bestaat er tegenwoordig een Braun haardroger en een Braun stijltang in een handig meeneemformaat. Style & Go is de perfecte oplossing als je gehecht bent aan je eigen tools en je toch niet teveel kleding space wilt opofferen in je koffer. Win - Win!Braun Style & Go haardroger
Verkrijgbaarheid: bij de elektrozaak - haardroger met iontec technologie 29.99 euro/zonder iontec technologie 19.99 euro.


Op hotel heb je meestal een föhn ter beschikking op de badkamer, maar aangezien ik mijn laatste vakantie niet op hotel doorgebracht heb. Maar wel in een B&B, nam ik de Braun Style & Go haardroger mee. Een compacte haardroger met een inklapbaar handvat dat niet al teveel ruimte in beslag neemt. Het multivoltagesysteem maakt het gebruik extra handig want hierdoor kan je de föhn overal ter wereld gebruiken! 

Je hebt twee Style & Go haardrogers waaruit je kan kiezen. Het ene toestel is exact 10 euro duurder, maar bevat de IONTEC technologie. De watte? De IONTEC technologie geeft actieve ionen af die je haren beschermen en het hydratatieniveau van je haar in evenwicht brengt. Op deze manier vermijd je dat de hoge temperaturen het vocht in je haren doen verdampen. Resultaat: minder pluis en minder statisch haar.


Ik moet toegeven dat ik in het begin een beetje kritisch was, want meestal zijn zo'n kleine toestelletjes niet meteen het krachtigste op de markt. De Braun Style & Go föhn heeft me aangenaam verrast. Dankzij het droogvermogen van 1600 watt heb ik met gemak mijn haren hiermee kunnen föhnen. Voor onderweg en op vakantie vind ik dit een prima tool. Voor thuisgebruik prefereer ik uiteraard een volwaardige föhn zoals de Braun Satin Hair 7 (review coming soon).

Braun Style & Go stijltang
Verkrijgbaarheid: bij de elektrozaak - stijltang 27.99 euro


Deze stijltang is echt piepklein en voelt licht aan. Ook de stijltang is voorzien van een multivoltagesysteem en bevat keramische beklede zwevende platen. Persoonlijk gebruik ik zelden tot nooit een stijltang omdat ik van nature sluik haar heb. Waarvoor heb ik deze stijltang wel gebruikt? Als krultang. Iedereen weet dat een stijltang niet alleen je haren stijl maakt, maar ook perfect dienst doet als krultang. En dat heeft dit kleintje bewezen. Je bent even bezig als je lang (dik) haar hebt. Maar het lukt en ik was verbaasd van het mooie resultaat. 


De Braun Style & Go föhn en stijltang zijn handige styling tools om mee te nemen als je veel reist of onderweg bent. Je weet nooit wat je op hotel van apparatuur tegenkomt en in welke staat het is. Vandaar vertrouw ik liever op mijn eigen materiaal en dan vind ik het wel handig om zulke meeneemformaat toestelletjes te kunnen meenemen.

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

2 opmerkingen:

  1. Super handig zo'n opvouwbare haardroger! Neemt ook nog eens niet veel plaats in :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig zeg! Ik zou ook absoluut mijn eigen apparatuur gebruiken op reis :)

    BeantwoordenVerwijderen