8 jul 2015

KNEIPP DOUCHE FOAM IN MORNING KISS


Ik ben dol op het gebruik van douche foams. Mijn nieuwste aanwinst in de badkamer is er eentje van Kneipp: Morning Kiss. Een fijne combinatie tussen een vrolijkmakende geur en de pure zachtheid op je huid.


Morning Kiss doet mij terugdenken aan Kneipp Fata Morgana die al een tijdje niet meer te koop is (met uitzondering van her en der online). Dezelfde fruitige toets, maar Fata Morgana was een stuk warmer. Morning Kiss is friszoet met de aromatische geur van oranjebloesem. Wist je trouwens dat oranjebloesem een positieve invloed heeft op je gemoedstoestand? Een perfect ingrediënt om de ochtend opgewekt en vol goede moed mee te starten. Jojobaolie is de verzorgende factor die de natuurlijke vochtbalans in de huid helpt te herstellen.


De zachte, romige mousse voelt heerlijk aan op de huid. De textuur draagt bij tot een luxe verwengevoel. Dé perfecte liefdevolle start van de dag, hoewel ik de geur ook 's avonds weet te appreciëren.  Mijn huid voelt na het douchen niet droog aan. Ik gebruik de foam meestal in combinatie met een douchepuff waardoor ik in een mum van tijd een massa schuim creëer.
 
TIP: gebruik de douche foam als scheerschuim onder de douche.  Zoals jullie weten hou ik van multifunctionele producten en hiermee heb ik een nieuw product op mijn beauty lijstje kunnen noteren als 2-in-1 product.

Kneipp maakt geen gebruik van conserveringsmiddelen, paraffine en minerale oliën. In plaats van drijfgas te gebruiken, wordt er gebruik gemaakt van perslucht wat een stuk beter is voor het milieu. Eén flacon is goed voor 40 wasbeurten.
 
Kneipp is verkrijgbaar bij de supermarkt en drogisterij.
Kneipp Morning Kiss douche foam 200 ml - 6.99 euro


Beauty Treasures

6 opmerkingen: