17 jul 2015

HERBALIFE 24 SPORT & WIN WIN WIN - GESLOTEN

De woorden diëten, lijnen en afvallen zijn niet meer hip en trendy. De nieuwste trend is een gezonde levensstijl hebben. Terecht! Want met een gezond eetpatroon en voldoende beweging zorg je ervoor dat je lichaam in topconditie is. Herbalife ken je misschien van hun shakes, maar naast dieetproducten hebben ze ook een assortiment Herbalife 24. Dit gamma is gebaseerd op de wetenschap en ondersteunt de sportievelingen. Of je nu een rustige jogger of een topsporter bent, Herbalife 24 heeft producten die je helpen voorbereiden, trainen en herstellen. Op deze manier kan je uw training naar een hoger niveau tillen.


Ik kan mezelf geen sport freak noemen, maar ik vind het wel belangrijk om regelmatig te bewegen en actief bezig te zijn. Herbalife 24 Hydrate is een calorievrije elektrolytendrankje dat je gedurende het sporten kan drinken om je hydratatieniveau op peil te houden. Je voegt één stickje toe aan een halve liter water en vervolgens kan je het gewoon opdrinken. Het smaakt oké (sinaasappelsmaak) en het is een goede dorstlesser tijdens het sporten. Bovendien is het rijk aan vitamine C en B. Als je tijdens een inspanning onvoldoende vocht opnieuw opneemt, kan je last krijgen van duizeligheid, uitputting, krampen, ... . Je kan het vergelijken met een auto. Zonder brandstof kom je niet ver. Eigenlijk kan je dat principe ook doortrekken op je lijf. Zonder jezelf voldoende te hydrateren, gaat het niet lukken.

Als je vaak en intensief sport is het herstel tussen twee trainingen zeer belangrijk. Het opnemen van proteïnen is een belangrijk onderdeel voor te kunnen herstellen. Aminozuren herstellen en bouwen het spierweefsel opnieuw op. Herbalife 24 Rebuild Endurance is rijk aan proteïnen en vitaminen (B1, B2, C, E en ijzer) om je opnieuw te voorzien van brandstof en kracht. Aangewezen om te gebruiken na het duursporten (wielrennen, voetballen, lopen,... ) maar evengoed als je een dag fysiek harde inspanningen bij je thuis of op het werk geleverd hebt.


Zin om zelf deze Herbalife 24 Sport producten een keer uit te proberen. Dan heb ik goed nieuws! Want ik verloot in samenwerking met Herbalife een sport pakket met daarin 1x Hydrate en 1x Rebuild Endurance. Dit pakket heeft een waarde van 72.50 euro.

Hoe kan je deelnemen?
 
Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin' en/of Youtube

Stuur ter bevestiging een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be om je deelname te confirmeren en vergeet niet om je adres te vermelden. Deelnemen kan tot en met 31 juli 2015 middernacht. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht.

Extra bonuspunten

Share via Twitter: Win een Herbalife 24 Sport pakket via . Alle info omtrent de winactie vind je terug op  

Like mijn post & share via Facebook: Win een Herbalife 24 Sport pakket via @beautytreasures.be . Alle info omtrent de winactie vind je terug op

Veel succes en mailen maar!
 
Herbalife 24 Sport Hydrate 20 sticks - 22.50 euro
Herbalife 24 Sport Rebuild Endurance 20 porties - 50 euro


Beauty Treasures

6 opmerkingen:

  1. Ik ga zeker meedoen zodra ik thuis ben!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De winactie loopt nog tem 31/07 dus je hebt nog wel even de tijd ;-)

      Verwijderen
  2. Geweldig!! Ik doe mee! Heb je overal geliked en gevolgd! En ook natuurlijk een mailtje gestuurd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. Dag Josanne, je kan nog deelnemen tem 31/07/15. Maar vergeet ook geen mailtje te sturen. Enkel dan is jouw deelname compleet.

      Verwijderen