26 jul 2015

DESIGUAL | FRESH EAU DE TOILETTE

Desigual ken je ongetwijfeld van hun opgewekte kledinglijn. Hoewel ik hun kledij vrolijk en fleurig vind, is het niet mijn stijl. In tegenstelling tot de kledinglijn kan hun nieuwste eau de toilette FRESH mij wel bekoren. 

Desigual FRESH richt zich op de leuke, gedurfde, ongecompliceerde vrouw die iedere dag met nieuwe energie wil starten. Ik weet niet of ik tot de doelgroep van leuke, gedurfde en ongecompliceerde vrouwen behoor, maar één ding is zeker. Ik start graag iedere dag opnieuw met goede moed en nieuwe energie. 


De flacon wordt opgevrolijkt met een bloemenmotief dat mij instant gelukkig maakt, iedere keer opnieuw als ik er naartoe kijk. De geur FRESH kan het best omschreven worden als een fleurig, fruitige eau de toilette. Het vleugje mojito zorgt voor de frisse start terwijl de houtachtige akkoorden in de basis nazinderen. 

yuzu - citroen - munt en fruitwater
lotus - gardenia en groene appel
amber - sandelhout - cederhout en muskus

Deze nieuwe Desigual eau de toilette weet ik te appreciëren, hoewel de geur niet heel lang op mijn huid aanwezig blijft. Even tussentijds bijsprayen is voor mij een must. Besnuffel bij je volgende bezoek aan de +Desigual Store zeker dit nieuwe geurtje een keer.

Desigual Fresh is te koop bij de Desigual winkel.
Fresh EDT 15 ml - 14 euro
Fresh EDT 50 ml - 39 euro
Fresh EDT 100 ml - 54 euro


Beauty Treasures

3 opmerkingen: