24 jul 2015

HANNAH SHOWER TREATMENT & BODY OIL

Hannah investeert in producten die gericht zijn op huidverbetering op basis van ingrediënten die werkzaam en goed zijn voor de huid. Natuurlijke oliën zijn rijk voedend, beschermen, kalmeren en hydrateren onze huid. De mix van hoogwaardige vetzuren en krachtige antioxidanten die we terugvinden in plantaardige oliën zijn de basis voor de hannah body lijn. Ik testte hannah shower treatment en body oil uit.


De shower treatment is meer dan een douche olie. Naast een reinigende werking is de formule rijk en intensief verzorgend op basis van sojaboonolie. Deze natuurlijke olie heeft als eigenschap vochtregulerend te werken. Tijdens het douchen wordt de natuurlijke barrière van de huid niet aangetast. Integendeel, daar waar nodig, zal de opperhuid herstelt worden. Naast sojaboonolie bevat dit product ook goudsbloem (calendula), vitamine C en E en lecithine. Ik kreeg als tip van huidcoach Kathleen om twee pompjes te gebruiken per lichaamshelft. Dus in totaal vier pompjes te samen met een scrubhandschoen. Op deze manier reinig, scrub en herstel je de huid. Na het douchen heb ik geen last van een droog, trekkerig of jeukerig gevoel. Mijn huid voelt zacht aan en ik durf zelfs af en toe mijn bodylotion/body olie te skippen. In principe kan iedereen dit product gebruiken doordat het zo mild is, geen kleurstoffen, noch parabenen bevat. Overigens is de geur eerder neutraal. 

In aankoop is het product prijzig in vergelijking met een klassieke douchegel of olie. Als ik verder ga kijken, realiseer ik me dat ik een huge pompflacon van 500 ml in de plaats krijgt, het product enorm zuinig is en wel degelijk iets meer doet voor mijn huid dan een standaard douche product. Conclusie? Dit product is de prijs meer dan waard.

TIP: gebruik dit treatment onder de douche als scheerolie en in de zomer maanden wordt je huid door het gebruik hiervan extra gehydrateerd na het zonnen.


Na het douchen smeer ik mijn lijf in met de hannah body oil.  Een luxe verwen olie rijk aan argan- en macadamia olie. Door de intense concentratie olie heb je een minimale hoeveelheid nodig om je huid diep te hydrateren. Wanneer ik teveel product gebruik ervaar ik dat mijn huid niet in de mogelijkheid is om alles op te nemen. Zonde natuurlijk, vandaar een gouden tip: less is more. In tegenstelling tot de shower treatment bevat de body olie wel geur en wat voor één. Een zalige spa geur! Heerlijk! Het natuurlijk afweermechanisme van de huid wordt geoptimaliseerd en mijn huid voelt minder droog aan. Ik gebruik deze olie niet alleen na het douchen, maar ook kortelings na het epileren. 

TIP: de body oil is multifunctioneel en kan ook gebruikt worden om je nagelriemen, haar , ... een boost te geven. Het herstel van striae wordt bevorderd en de olie doet perfect dienst als massageolie.

hannah is te koop bij een hannah huidcoach.
hannah shower treatment 500 ml - 39.50 euro
hannah body oil 500 ml - 42 euro


Beauty Treasures

5 opmerkingen:

  1. Dat lijken me fijne producten. Olie is nu eens echt voor alles goed hé !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Duur vind ik. Maar vind het cleane eenvoudige design van de verpakkingen wel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De productjes zijn niet goedkoop, maar de flacons zijn wel 500 ml formaten. Dus in verhouding krijg je wel een grote hoeveelheid en de producten zijn wel goed en fijn!

      Verwijderen