24 jun 2015

PRONAILS WAKE UP, BE AWESOME

Vandaag is de ideale dag om te doen wat je graag doet. Spreid je vleugels en zorgt dat angst om te vallen je niet weerhoudt om te vliegen. Een inspirerende zin als je het mij vraagt,  maar vooral een wijze les. Because life is too short to wear boring colours. Onder dat motto lanceert ProNails hun lente/zomer collectie: be experimental


Wake Up, Be Awesome maakt onderdeel uit van deze collectie en wat een schitterende kleur is dit! Het felle fushia met een zilveren glitter structuur laat je elke dag van de week stralen. 


Het borsteltje is vrij klassiek, maar waaiert lichtjes uit naar beneden toe waardoor je makkelijk egaal en precies je nagels kunt lakken. Een perfecte dekking bekom je na het aanbrengen van twee laagjes. Liefst niet te dik voor het mooiste resultaat. Door de glitter textuur lakt de nagellak iets dikker dan wat ik gewoon ben. Een probleem? Neen, maar het vraagt iets meer aandacht tijdens het lakken. Qua houdbaarheid zit dit lakje zeker goed.


Een mooie eerste kennismaking voor mij met dit Belgische merk. Iets duurder dan een standaard Kruidvat lakje. Maar je krijgt wel een toffe kleur in de plaats met de juiste verhouding van prijs/kwaliteit. Ik kijk alvast reikhalzend uit naar hun najaarscollectie.
 

ProNails nagellak verkrijgbaar bij een ProNails salon.
Wake Up, Be Awesome 10 ml - 12.50 euro

Beauty Treasures

6 opmerkingen: