28 jun 2015

#BBBCOLLAB - TOP 3 PARFUMS

Als je nog niet weet wat #BBBCollab betekent, dan krijg je een mini update. Een tijdje geleden ontstond er het idee om samen met enkele Vlaamse Youtubers/beauty bloggers een Youtube kanaal op te starten. Waar wij allemaal te samen leuke video's en filmpjes gaan maken voor jullie. Intussen is het derde filmpje een feit! 


 
Hieronder ben je in de mogelijkheid om onze top 3 te ontdekken op gebied van parfum. 


Mijn favoriete parfums (prijzen Ici Paris XL)
Lanvin Eclat d'Arpège 50 ml - 50 euro
DKNY Be Delicious 50 ml - 51.30 euro
Givenchy Very Irresistible 50 ml - 62.80 euro 

Benieuwd geworden naar meer? Dan kan je zeker ook een kijkje gaan nemen op de blog van mijn lieve collega bloggers.


Op mijn eigen Youtube kanaal vind je al mijn video's die ik ooit gemaakt heb. Dat zijn er 121 in totaal. Niet alleen opgemaakte video's, maar ook tutorials, hauls, beauty nieuws filmpjes en zoveel meer. Neem zeker een kijkje en mocht je het leuk vinden, vergeet jezelf dan niet te abonneren. Zeker doen, want op die manier ben je als eerste op de hoogte van een nieuwe video. Meestal staat de video al enkele dagen online op Youtube voor deze hier op mijn blog verschijnt. Vandaar!

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

  1. Vind het echt een superleuke groep en vind al jullie video's tot nu toe heel tof om te bekijken! Mijn persoonlijke top drie parfums momenteel zijn denk ik Clinique Aromatics in White, Jo Malone Cherry Blossom en Miss Dior.

    BeantwoordenVerwijderen