26 mei 2015

PHILIPS | REVIEW ELEKTRISCHE REINIGINGSBORSTEL VISAPURE



Ben jij nog op zoek naar een fijne elektrische reinigingsborstel voor het gelaat? Dan heb ik een goede tip namelijk de Philips VisaPure. Mijn vorige review over deze reinigingsborstel dateert intussen van 2013, maar ik ben nog steeds tevreden. Het reinigingsproces is veel intenser. Tot tien keer beter en dieper dan een manuele reiniging met als grote voordeel een stralende, beter gereinigde huid. De VisaPure ligt makkelijk in de hand, is doeltreffend en kan ook onder de douche gebruikt worden. In totaal duurt het reinigen slechts één minuut waarbij het gelaat opgedeeld wordt in drie zones: voorhoofd, rechterwang en kin; linkerwang en neus. De timer (je hoort en ondervindt een klein stopmoment) attendeert jou als je aan de slag moet gaan met de volgende zone. In totaal reinig je dus drie keer 20 seconden.


De kracht vloeit voort uit 17.000 zachte, masserende borstelhaartjes die over het gelaat heen roteren en vuil, make up resten, talg, dode huidcellen op een milde, maar doeltreffende manier verwijderen. En dit allemaal in slechts één minuut tijd. Als je het mij vraagt, is dat geen grote investering om dagelijks te doen. In tegendeel, je gaat binnen de kortste keren zelf de resultaten ervan zien. Alle huidverzorgingsproducten die je nadien aanbrengt, worden beter opgenomen door de huid. De VisaPure stimuleert de werking van de huidverzorgingsproducten. Ik reinigde één deel van mijn gelaat op de klassieke manier (reinigingsmelk en lotion) en de andere kant met de VisaPure. Nadien ging ik met twee verschillende watjes met micellair water over het gelaat. De VisaPure kant was beduidend schoner. 


Wat krijg je in ruil voor de 159 euro die je spendeert? Je krijgt een girly roze tool met twee reinigingsborsteltjes. Één voor de normale huid en één voor de gevoelige huid. Aan jou de keuze welke je gebruikt. Persoonlijk wissel ik af. Dagelijks gebruik ik het reinigingsborsteltje voor de gevoelige huid en een tweetal keer per week die voor de normale huid. Deze laatste is iets “harder” en ontdoet mijn huid beter van dode huidcellen. Hoewel je apart ook nog andere opzetstukken (deep pores, exfoliation en anti-blemish) kan kopen.


Het gebruik van de VisaPure gezichtsreiniger kan je volledig afstemmen op jouw eigen wensen en behoeften. Een pluspunt is het feit dat je kan mixen en matchen met je favoriete reinigers. De VisaPure kan gebruikt worden met eender welk soort reinigingsproduct. Uiteraard ontbreekt een oplader, die overigens er erg mooi uitziet als opbergstaander, en een reistasje niet.

Het gebruik van de VisaPure lijkt wel op een comfortabele gezichtsmassage waarbij de haartjes ontzettend zacht aanvoelen op de huid. Na gebruik spoel ik het reinigingskopje schoon onder de kraan. Ongeveer één keer om de twee weken laad ik de VisaPure op. Het verdict? Positief! Het is een fijne elektrische reinigingsborstel die je huid op een milde manier reinigt en je ontdoet van die vale winterteint. Groot pluspunt: de VisaPure is volledig draadloos!

Big love

Wist je trouwens als je jouw VisaPure registreert via de officiële website van Philips dat je gratis een borsteltje cadeau krijgt? Mooi meegenomen, toch? 

Wil je graag de VisaPure in actie zien? Bekijk dan mijn interactieve review hieronder.


Philips VisaPure is te koop bij de elektrozaak en sinds kort ook bij Ici Paris XL - 159 euro
Philips VisaPure nieuwe kopjes vanaf 8.99 euro

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

7 opmerkingen:

  1. Ik gebruik momenteel een budget variant om uit te proberen maar wil zeker naar een duurdere overstappen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet goedkoop. Maar als ik nu nog geen cleansing brush had zou ik 't misschien wel overwegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n elektrische borstel is op tijd en stond echt goed voor mijn huid! Ik heb nu wel een Clarisonic, maar kan mij inbeelden dat deze VisaPure ook fijn is. Vind het kleurtje en de vormgeving alvast wel mooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heb er al veel Goeds van gehoord, en ik vind de reinigingsborstel er leuk uitzien :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi! In mijn zoektocht naar een gezichtsreinigingsborstel ben ik ook op jouw artikel gestuit. Ik twijfel eraan om deze set te kopen van Darphin bij Newpharma: http://www.newpharma.nl/darphin/526078/darphin-borstel-gezichtsverzorging-van-l-institut-sonisch-reinigings-en-massagetoestel-1-kit.html. Jij hebt dus al concrete ervaring wat elektrische gezichtsreinigers betreft maar ik vroeg me af of je deze ook al eens de revue had zien passeren ergens? Ik vind er niet zo heel veel info over. :) Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben toevallig twee weken geleden daar een Darphin persevent geweest en daar is mij deze reinigingsborstel kort voorgesteld. Maar hoofdzakelijk met de massagekop. Deze heb ik kort zelf mogen aanvoelen (heerlijk). De dame van Darphin zei dat je hun reinigingskop kon vergelijken met die van Clarasonic, maar met nog zachtere haartjes.

      Een reinigingsborstel is een investering, maar helpt je om je gelaat diepgaander te reinigen.

      Hopelijk heb je hier iets aan! Veel succes Sarah!

      Verwijderen