25 mei 2015

MY BEAUTY TREASURES APRIL 2015

Ik slaag er niet in mijn beauty favorieten in de eerste week van de maand te publiceren :-(. Soit, een nieuwe challenge waard voor My Beauty Treasures van de maand mei! Als je benieuwd bent naar mijn favoriete make up, huidverzorging en parfum van de maand april, lees dan snel verder! 

Ik probeer er een statement van te maken om slechts vijf producten te tonen per maand. Omdat het dan echt het beste van het beste is. Ditmaal slaagde ik er nog eens in om mijn top vijf samen te stellen.


Toevallig staat er van nog geen enkel product een review online. Geen paniek, ik heb nog van vier van de vijf producten volledige reviews op de planning staan. 

Givenchy Very Irrésistible eau de toilette
Deze geur is niet nieuw, sterker nog, dit geurtje gaat al zo'n 12 jaar mee! Ik ben super blij dat ik deze eau de toilette aan mijn parfum collectie heb kunnen toevoegen. Deze lekkere bloemengeur is verrukkelijk. Een groot pluspunt vind ik de houdbaarheid van de geur. Ik krijg regelmatig complimentjes wanneer ik deze geur gebruik. Het lijkt mijn nieuwe signature geur te worden. Momenteel kan je deze Very Irrésistible kopen in een limited edition verpakking.


Philosophy Purity Made Simple gezichtsreiniger
Ik weet niet hoe het komt, maar ik had deze gezichtsreiniger al een tijdje in huis. Maar nog niet getest, desondanks had ik er al vele goede reviews over gelezen en gehoord. Na het gebruik snap ik ook ineens waar al die hetze over gaat. Dit product is fantastisch! Het vervangt zowel mijn eye make up remover als mijn gezichtsreiniger. Zonder moeite haal ik zonder wattenschijfjes mijn oog- en gezichtsmake up er vanaf. Niet boenen, maar gewoon zachtjes reinigen. Top spul!


Dr. Hauschka oogcrème
Dr. Hauschka is geen fancy merk, maar vrij basic met oog voor een gevoelige huid en met een hele boel natuurlijke ingrediënten. De verpakking is hygiënisch, maar springt niet meteen in het oog. Hoewel de inhoud toch de moeite waard is. De oogcrème is licht van textuur, dringt makkelijk in en laat geen vettig laagje na. Hierdoor is deze oogcrème geschikt om te gebruiken in combinatie met make up. En vooral dat laatste is voor mij een groot pluspunt. De oogcrème bevat rozenwater, ananas, heemst en goudbloesem, avocado olie, olie uit macadamia noten en duindoorn. Doel: hydrateren en kalmeren. 


Givenchy Le Rouge-à-Porter lipstick
De unieke formule, de heldere kleur en de glanzende finish dit kan niets anders zijn dan een lipstick van Givenchy. Hun nieuwste Le Rouge-à-Porter is een stijlaccessoire met klasse en elegantie. De licht voedende, crèmige lipstick biedt het perfecte evenwicht tussen kleur en verzorging. De maand april koos ik niet voor de full-on kleurtjes, maar eerder voor de softies in rang. Comfort op de eerste plaats!Les Couleurs de Noir Sof Fusion lipbalm
Het jonge Belgische merk Les Couleurs de Noir is een nobele onbekende voor velen. Het merk wordt verkocht bij apothekers en richt zich op make up producten die geschikt zijn voor iedereen. Zelfs voor de gevoelige huidtypes. De Soft Fusion lipbalm combineert kleur met verzorging voor happy lips. De half transparant kleur geeft je mond een hoog zoengehalte. Ingrediënten zoals jojoba en karitéboter nodigen uit om de lipbalm meerdere malen per dag opnieuw aan te brengen.


Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

 1. Mooi producten en vooral de oogcrème van Dr. Hauschka lijkt me fijn. Ik gebruik bijna alle gezichtsverzorging van Dr. Hauschka echt een heel goed merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie selectie! Ben heel benieuwd naar die Les Couleurs de Noir Soft Fusion lippenbalsem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. een volledige review hierover mag je zeker nog verwachten!

   Verwijderen
 3. Mooie favorieten, ben benieuwd naaf de les couleurs de noir soft fusion lippenbalsem :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou enorm van de Dr. Haushka Rozencrème en samen met de Weleda Lavendel lijn zitten ze in mijn kit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik ben benieuwd naar Les Couleurs de Noir Sof Fusion lipbalm ;-)

  BeantwoordenVerwijderen