14 jun 2013

REVIEW | PHILIPS VISAPURE

Sinds een tweetal maanden gebruik ik de Philips VisaPure. Ik vertelde al eens over de VisaPure tijdens mijn verslag over het Philips Event. De VisaPure is een ronddraaiende reinigingsborstel voor het gelaat. Als je het mij vraagt een mooie aanvulling op je reinigingsritueel. Ik testte deze reinigingsborstel gedurende twee maanden. Benieuwd naar mijn ervaringen ermee?

In het begin dacht ik hmm, gaat het niet weer extra tijd in beslag nemen? Iets wat ik vooral 's morgens niet heb. Maar het handige is, dat een sessie met de VisaPure slechts één minuut in beslag neemt. Ik bevochtig het borsteltje, vervolgens breng ik mijn reiniging aan en hup één minuutje ronddraaien en ik ben klaar. De dagen dat ik heel veel make up op heb gehad, doe ik eerst een manuele reiniging voor het verwijderen van de make up en dan erna nog eens met de VisaPure. Deze tool is ontzettend gebruiksvriendelijk. Bij aankoop van de roze variant ontvang je twee borstelkopjes. Eén voor de gevoelige huid en één voor de normale huid. Meestal wissel ik af, maar het liefste gebruik ik het kopje voor de gevoelige huid. Het is net een tikkeltje zachter voor het gelaat en voelt daarom ook wat aangenamer aan. Maar het kopje voor de normale huid werkt tevens prima. Je zou het borsteltje om de drie maanden moeten vervangen. Maar ik denk eerlijk gezegd dat je er langer mee kunt doen, op voorwaarde dat je het iedere dag grondig uitspoelt. Zodat restjes make up en andere vuiltjes goed verwijderd worden. Een ander pluspunt is, dat je elke soort reiniging in combinatie met de VisaPure kunt gebruiken. Olie, melk, gel het maakt niet uit, alles werkt hiermee. Dus je hoeft geen speciaal reinigingsproduct te kopen, je gebruikt gewoon je favo reiniging gewoon verder.


Ik miste in mijn reinigingsritueel altijd wel één stapje en met de komst van de VisaPure is het voor mij gewoon compleet. Een professionele reiniging is voor mij nu thuis ook mogelijk. Mijn huid voelt zacht aan na gebruik en ook gewoon schoner. Wat wil je ook? 17 000 haartjes draaien gedurende één minuut in het rond. Na 20 seconde stopt de borstel heel even met ronddraaien en weet je dat je naar het volgende plekje kan gaan. Dit doet de VisaPure in totaal drie keer (je voorhoofd en tweemaal je wangen). Het is volledig draadloos, licht in gebruik en je moet het echt niet vaak opladen.

Je kan de kopjes nadien apart aankopen (bij de elektrozaak) en er is er nog een borsteltje speciaal voor het uitvoeren van peelings. Deze heb ik niet in mijn bezit, maar klinkt wel goed!
Ook handig om mee te nemen op reis

Als je het mij vraagt een aanrader en is het zijn geld meer dan waard. Al kan ik begrijpen dat sommigen zulke tools aan de prijzige kant vinden. Je kan het altijd op je wishlist zetten voor bij je verjaardag.

Te koop bij de elektrozaak. VisaPure roze -159.99 euro 

7 opmerkingen:

  1. voor mij is het toch wat te duur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tip: bij de ING Rentepuntenwinkel (beschikbaar voor mensen die daar geld sparen) kost ie € 99,95. Scheelt aanzienlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handig dat er zo een reiszakje bij zit! Ik heb noch een Clarisonic noch deze, dus ben er wel benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik blijf het duur vinden... Maar bon, wel interessant :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vind hem een beetje duur, verder klinkt het goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb niet zo'n toestel, ik vraag me dan weer af waar moet ik het zetten :) Alhoewel het concept wel ok lijkt.

    BeantwoordenVerwijderen