15 mei 2015

PARFUM | ESCADA TURQUOISE SUMMER

Ik heb zin in het zonnetje en in de lente! Niet in regen en 16 graden. Er zit niks ander op dan mezelf te omhullen met zonnige, zomerse producten met een hoog feel good gehalte. Het nieuwste parfum van Escada voldoet aan deze vereiste. 



In de zomer draait alles rond vrijheid. De wind die door je haren wappert, de warmte van de zon op je huid en gewoon genieten zonder zorgen. Escada Turquoise Summer laat je wegdromen naar exotische oorden. 

Zowel de flacon als de verpakking ademen één en al zomer. Het turkooizen ombré effect, de vlindertjes en bloemen, het Escada meisje het doet vrolijk en speels aan. Perfect inspelend op het wegdroomgevoel en de belichaming van de geur.


Het parfum is vrolijk, fruitig, speels en verfrissend tegelijk. Ik twijfel even of de geur mij doet denken aan een verfrissende ijssorbet of een fruitige cocktail. Wat het ook mag wezen, je vindt er heel wat fruitnoten in terug. De mix van eetbaar fruit zoals aardbeien, frambozen, zwarte bessen, vlezige perziken zorgen voor een intens fruitig karakter. Iets of wat getemperd door basisnoten bestaande uit vanille, sandelhout en de bloemenakkoorden van viooltjes en oranjebloesem.


De geur blijft op mijn huid ongeveer een halve dag ruikbaar. Naarmate de dag vordert, wordt de geur steeds subtieler. Escada Turquoise Summer limited edition zomergeur is een aanrader als je houdt van een zoete, fruitige geur in een leuk jasje. Of gewoon ieder jaar opnieuw verliefd wordt op de zomergeuren van Escada. De moeite waard om even te gaan besnuffelen bij de parfumerie. 


Escada parfums zijn verkrijgbaar bij de parfumerie.
Escada Turquoise Summer eau de toilette 30 ml - 39 euro/50 ml - 55 euro/75 ml - 69 euro
Escada Turquoise Summer bodylotion 150 ml - 22 euro

Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

8 opmerkingen:

  1. Mooie flacon! Ik ben benieuwd naar de geur X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb 'm nu twee weken en vind de geur echt heeeeerlijk! Ik hou van dat exotisch zoete.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie verpakking en volgens mij zou ik de geur ook heerlijk vinden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De verpakkingen van Escada zijn altijd tof en ze ruiken ook nog goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ziet het flesje er zomers uit! Wauwie!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ben er wel benieuwd naar,vind Escada bijna altijd lekker :) ben ook blij dat ik in april op vakantie ben geweest, anders was ik nu nog zo wit als papier met dit rotweer

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik hou van de zomerse Escada geurtjes! Deze lijkt me ook weer heerlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij ziet er zo mooi uit hé! Ik vind het ook een heerlijke geur!

    BeantwoordenVerwijderen