14 mei 2015

EUCERIN | VOLUME-FILLER DAGCREME & SERUM CONCENTRAAT

Wist je dat maar liefst 84% van de vrouwen zich zorgen maakt over minder strakke gezichtscontouren, volumeverlies in het aangezicht en een verslapte gezichtshuid? Allemaal tekenen van veroudering, waarbij dit de grote bekommernis is na rimpels krijgen. Eucerin pakt de zorgen en angsten van vrouwen aan met hun gamma Volume-Filler bestaande uit een dag- en nachtcrème, een oogcrème en een serum concentraat. Het Beauty Treasures testpanel testte met veel plezier het serum en de dagcrème voor de normaal tot gemengde huid uit. 

Als vitale vrouw van 55 zie ik er nog graag goed uit. Klagen tegen de vriendinnen dat mijn gezichtscontouren verslappen en vervagen, hoort er af en toe bij. Maar gelukkig ben ik er niet mee! Eucerin to the rescue?


De verpakkingen zijn sober, maar doen degelijk aan. Een serum in een glazen pompflacon is hygiënisch en voorkomt verspilling. De dagcrème had ik vanwege hygiënische redenen ook graag in airless verpakking gezien.

Door de ultra lichte en luchtige textuur zuigt de huid in no time het Eucerin Volume-Filler serum concentraat naar binnen. Zonder een vettig laagje na te laten. Ik dep over het gehele gelaat een pompje en nog wat extra op de probleemzones. Als je jonger bent, tenslotte raadt Eucerin dit serum aan vanaf 30 à 35 jaar, kan je het serum ook uitsluitend plaatselijk gebruiken. 


Door de menopauze merk ik dat mijn huid in de war is. Roodheid, pukkeltjes, grove poriën, ... mijn huid is aan het veranderen. Het is niet meer evident om nieuwe producten uit te proberen zonder er gevoelig op te reageren. Gelukkig reageerde mijn huid goed op de Volume-Filler producten. De Eucerin Volume-Filler dagcrème heeft een aangename subtiele geur en voelt licht aan. Ik schep met een spateltje een kleine hoeveelheid uit het potje en wrijf het open tussen mijn vingertoppen. Eens aangebracht op het gelaat trekt de dagcrème snel in de huid. Pluspunt: de dagcrème bevat een SPF 15.


De combinatie zorgt voor een zachte herdefiniëring van de schoonheidsdriehoek (hoge jeukbeenderen, volle wangen en een zichtbare kaaklijn). Ik geloof in de kracht van deze producten, maar verwacht geen wonderen. Rimpeltjes, expressie lijnen oogde na 6 weken gebruik minder opvallend. Ook merkte ik verschil aan mijn kin. De resultaten alla face lift zijn er niet, maar de huid voelt en ziet er strakker uit.  De drie actieve ingrediënten magnolol, hyaluronzuur en oligopeptiden hebben een anti-aging werking, verfijnen de huidstructuur, stimuleren de collageenproductie en verbeteren de elasticiteit van de huid. De producten zijn parabeen vrij, zonder kleurstoffen en niet-comedogeen. Eigenschappen die een pluspunt vormen voor de gevoelige huidtypes.



Eucerin is te koop bij de (online) apotheek en parafarmacia.
Eucerin Volume-Filler dagcrème normale tot gemengde huid/droge huid 50 ml - 30 euro
Eucerin Volume-Filler serum concentraat 30 ml - 33.99 euro


Beauty Treasures
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

3 opmerkingen:

  1. ik moet de skincare van eucerin nog testen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed, alleen moet ik nog wachten tot dat ik 30jaar ben :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed verhaal. Ben je bekend met de huidverzorgingsproducten van PHB Ethical Beauty? Natuurlijke producten voor er elk huidtype en voor elke leeftijd. o.a. te verkrijgen bij www.morethansoap.nl (leveren ook in België)

    BeantwoordenVerwijderen