2 apr. 2015

PHYTOMER | MORPHO DESIGNER BEHANDELING

Vandaag heb ik de kans om een Frans merk aan jullie voor te stellen namelijk Phytomer. Het is de eerste keer dat ik hierover schrijf, maar wie mijn blog al wat langer volgt, weet dat ik een liefde heb voor professionele merken. Phytomer is er zo eentje, ze zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van de meest krachtige ingrediënten uit de zee. Omdat de mariene wereld een onuitputtelijke bron is voor de huid.

Nieuw is de Morpho Designer behandeling die je exclusief kan laten uitvoeren bij een Phytomer instituut. Gedurende 60 minuten kan je jezelf laten onderdompelen in pure verwennerij waarbij op een professionele manier je lichaamscontouren aangepakt worden. Ik had de mogelijkheid enkele weken geleden om in avant première deze nieuwe behandeling te laten uitvoeren. 


Iedereen die in het verleden al eens een cellulite behandeling ondergaan heeft, weet dat dit niet de meest aangename en plezante behandelingen zijn. In tegenstelling! Deze kunnen als zeer pijnlijk ervaren worden. Morpho Designer is een behandeling met een globale aanpak. Een twee stappen ervaring waarbij de eerste 30 minuten bestaat uit een multi exfoliëring. Een mix van 3 types exfolianten bereiden de huid voor op de massage.
 • AHA zuur (glycol) zorgt voor een onmiddellijke afschilfering
 • Enzymen (papaïne) versnelt de afbraak van dode huidcellen
 • 2 mineralen (zwarte zand en puimsteen) garanderen een hernieuwing van de huid

De peeling ruikt lekker fris en wordt met een stevige hand aangebracht over het volledige lichaam. De eerste twee minuten voel je een voelbare korrel waarmee je volledig lijf gescrubd wordt. De korrel lost vanzelf op waarna de enzymen en het AHA zuur hun werk kunnen doen (tintelende ervaring). Tussentijds wordt de peeling niet afgewassen. 


Na de voorbereidingsfase is het tijd om te genieten van een massage (30 minuten) die bestaat uit 32 manuele handelingen. De massage is samengesteld door een raadgevende osteopaat en voelt aangenaam aan. Het doel is om het silhouet te verfijnen. Als je slechts eenmalig de Morpho Designer behandeling ondergaat, zorgt de combinatie tussen peeling en massage voor ontspanning en het verhogen van je hydratatie peil in de huid. Wil je graag werken op afslanking, verfijning van je lichaamscontouren dan kan je deze behandeling in kuurvorm ondergaan. 

Er is ook een Phytomer Morpho Designer verstevigende crème te koop. Deze wordt aangeraden om thuis te gebruiken voor een optimaal effect. Je kan de crème als bodylotion gebruiken met extra aandacht voor de probleemzones. 


Mijn ervaring met deze contour behandeling is positief. Ik vond de behandeling in de eerste plaats aangenaam met uitzondering van enkele probleemzones. Daar was het op bepaalde momenten tijdens de massage even gevoelig. Damn you cellulite! Na de Morpho Designer behandeling ondergaan te hebben, heb ik niet zo zeer een strakkere lichaamscontour opgemerkt. Hiervoor moet je een kuur ondergaan, maar mijn huid voelde dagen lang zacht, soepel en intens gehydrateerd aan. Het lijkt mij een mooie aanvulling op een dieet (strakker maken van je contour), maar even goed als ontspanningsbehandeling.
 
Phytomer Morpho Designer behandeling 60 minuten - 95 euro
Beschikbaar bij Phytomer instituten vanaf 01/04/15.
Voor een instituut bij jou in de buurt mail naar info@neolabo.be
 
Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

 1. Ik vind bij zulke behandelingen dat de 'pijn' altijd wel deugd doet. Ik vind het dan ook zalig om te laten doen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan het wel voor even verdragen, maar als het te gevoelig wordt dan denk ik toch regelmatig damn you ;-). Maar anderzijds is het ook al positief te ervaren. Want tenslotte wordt er dan ook een effectief probleem aangepakt! De Morpho Designer behandeling combineert een aangename massage met een effectieve aanpak. Een aanrader!

   Verwijderen
 2. Mja, ik denk inderdaad dat je voor ECHT resultaat een hele reeks behandelingen moet doen. Maar ik geloof wel dat 't kan werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja één behandeling ansich is vooral interessant voor een intense hydratatie en een grondige body peeling. Maar als je het afslankende aspect beoogt is inderdaad een kuur aangewezen.

   Verwijderen
 3. Klinkt zeker interessant maar ik denk dat zo'n soort behandelingen alleen werken bij herhaling toch? Zelfs na een kuur moet je onderhouden denk ik of ben ik fout?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat als je een mooi (afslankend) resultaat wil bekomen dat het vooral een combinatie is van een kuur (met eventueel onderhoud) en gezonde voeding. Maar één behandeling op zijn eigen is ook al heerlijk als je gewoon puur voor het rustgevende en ontspannende gaat :).

   Verwijderen