13 feb 2015

BUDGET TIP | SUDDENLY MADAME GLAMOUR

Advertenties in fancy magazines, reclame op iedere bushalte van de Lijn en mooie madammen dat kost heel veel geld! Natuurlijk rekenen bekende merken zoals Chanel, Dior, ... de kostprijs hiervan ook deels door in de luxueuze beauty producten die wij kopen. Maar vandaag heb ik een budget tip namelijk een  Lidl eau de parfum die omschreven wordt als een dupe van Coco Mademoiselle van Chanel. 


Of Suddenly Madame Glamour ook een echte dupe is van de bekende Chanel geur laat ik in het midden. Aangezien ik de originele geur zelf niet goed genoeg ken om daarover te kunnen oordelen. Desondanks is de amberkleurige Suddenly Madame Glamour een frisse eau de parfum met bloemige noten afkomstig van bergamot, jasmijn en rozen. De geur opent fris en is aanwezig, maar na enkele uurtjes vervaagt de geur en voel ik de nood om bij te sprayen. Nuja, voor vier eurotjes moet je natuurlijk niet nadenken en kan je wel even (lustig) bijsprayen. 

Als je verkocht bent aan de geur, dan is er nog meer goed nieuws. Je kan nu (tijdelijk) een fijn geprijsde setje kopen met daarin een Suddenly Madame Glamour douchegel en bodylotion. Uiteraard met dezelfde geur als de eau de parfum voor nog geen vijf euro. De laagjes techniek zorgt ervoor dat de geur langer blijft hangen en dus ook meer aanwezig is op de huid. Wat houdt die laagjes techniek in? Je start met jezelf te wassen met de douchegel, vervolgens smeer je jezelf van kop tot teen in met de bijhorende bodylotion en tot slot spray je de eau de parfum op je decolleté, achter de oren, op je polsen, ... . Als je wil dat je parfum lekker lang geurt en dus ook opvalt bij anderen, kies je best voor plaatsen op je lichaam die goed doorbloed zijn en meestal warm aanvoelen. 



Kan jij jezelf laten verleiden door deze geur tijdens het Valentijnsweekend?


Te koop bij Lidl
Suddenly Madame Glamour eau de parfum 50 ml - 3.99 euro
Suddenly Madame Glamour kit (bodylotion & douchegel) 2 x 200 ml - 4.99 euro (zolang de voorraad strekt)
 
Beauty Treasures  

6 opmerkingen:

  1. Het ziet er allemaal duurder uit dan het is, cool :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat ik dringend eens naar Lidl moet gaan ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er super sjiek uit....erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb al veel goeds over deze parfum gehoord! Zal hem ook eens moeten halen denk ik, voor 4euro kan je niet sukkelen. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De parfum is het hele jaar door te koop, het setje (bodylotion & douchegel) slechts tijdelijk zolang de voorraad strekt.

      Verwijderen
  5. Ik heb al veel goeds over deze parfum gehoord! Zal hem ook eens moeten halen denk ik, voor 4euro kan je niet sukkelen. ;)

    BeantwoordenVerwijderen