19 jan 2015

PUPA | SNOW QUEEN COLLECTIE REVIEW, SWATCHES & LOOK

Tegenwoordig lijkt iedereen overstag te gaan met nude en smoky tinten. Nochtans ben ik ervan overtuigd dat heel wat vrouwen nog steeds gekleurde oogschaduw leuk vinden. Het is gewoon een kwestie van de juiste inspiratie vinden en ermee durven aan de slag te gaan. De nieuwste wintercollectie van Pupa Snow Queen liet zich inspireren op het poollandschap. Waarbij Pupa hoofdzakelijk gekozen heeft voor kleuren die koel en ijzig zijn. Klaar voor een streepje kleur op Blue Monday?


Het Pupart oogschaduwpalet bestaat uit negen verschillende oogschaduwkleuren met diverse finishes: satijn, parelmoer en iriserend. Eerlijk gezegd merk ik niet zo veel verschil tussen de finishes. De ene is glanzend en de andere semi-mat. De pigmentatie van de kleuren verschilt onderling. De kwaliteit is oké met uitzondering van de twee donkerste tinten. Deze zijn minder goed gepigmenteerd en droger van textuur waardoor ze een tikkeltje lastig zijn om mee te werken. Jammer dat de shimmertjes van de donker blauwe kleur niet zichtbaar zijn in je ooglook. Pupa koos voor een echte kwast ipv de klassieke sponsapplicator, wat zeker een pluspunt is. Verwacht geen M.A.C. kwaliteit, maar hiermee lukt het zeker en vast om een ooglook te creëren.


Je zag onderstaande look misschien al voorbij komen via mijn instagram. Het turkoois en de koningsblauwe oogschaduw springen bijna letterlijk uit het palet, wat een heerlijke (zomerse) kleuren om te gebruiken. Te samen met een goede oogschaduwbasis kan je een mooi kleurrijk resultaat bekomen. Om de look te intensifiëren bracht ik de donkerste oogschaduw aan langs mijn wimperrand. Ook de roze/lila tinten zijn prachtig in gebruik en zijn een stuk natuurlijker om te gebruiken zeker voor overdag. 


De Lasting Colour Gel nagellak bevat een speciaal mengsel van polymeren die ervoor zorgen dat je nagelbed effen en egaal eruit ziet. De verhoogde concentratie van pigmenten leidt tot een goed dekkende nagellak met een duurzame houdbaarheid. De flesjes bevatten 5 ml nagellak wat niet extreem veel is, maar persoonlijk vind ik dat niet erg. Ik koop liever een kleiner flesje om meer te kunnen afwisselen. De kwastjes van de Pupa lakjes zijn fijn in gebruik.


Voor een verkooppunt bij jou in de buurt mail naar info@neolabo.be
Pupa Pupart oogschaduwpalet - 25.95 euro
Pupa Lasting Colour Gel nagellak 5 ml - 7 euro

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

6 opmerkingen:

  1. Super mooie kleuren! Prachtige look ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij jou staan de felle kleuren van de oogschaduw erg mooi, maar ik snap wel dat veel mensen dit aan durven. Voor te werken bijvoorbeeld is het misschien wat fel maar voor een avondje uit, is dit erg leuk!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi palette is dat! En je bent zo mooi met dat blauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waauw, die ooglook staat je echt waanzinnig goed! Je ogen knallen echt in deze kleuren. Mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ok dit is echt prachtig. En toegeven: ALS ik al eens gekleurd door't leven ga zijn het echt deze tinten

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die blauwtinten staan jou echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen