22 jan 2015

MAX FACTOR | REVIEW LIPFINITY

's Morgens heb ik een strak schema waarbij ik graag ten laatste om half acht de deur uit ga. Uitgebreid make upen zit er niet in. Ook doorheen de dag vergeet ik regelmatig mijn lipgloss/lipstick bij te werken. Vandaar dat een longlasting lipstick goed van pas komt. Max Factor Lipfinity lipstick breng ik 's morgens aan en 's avonds als ik thuis kom, heb ik nog steeds gekleurde lippen. Kan dit?


Ja, dit kan! Lipfinity is een krachtpatser op gebied van houdbaarheid. De intelligente tweefaseformule combineert een intens gepigmenteerde basislaag met een hydraterende toplaag voor een glam resultaat.

De kleuren zijn mooi en divers waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. Veel langhoudende lipsticks zijn uitdrogend voor de lippen. Doordat deze Lipfinity tweeledig is, voorkomt de toplaag grotendeels het uitdrogend effect. Al vind ik het ook goed meevallen zonder topcoat. Het resultaat is dan mat, maar is dat tegenwoordig de trend niet? 's Avonds moet ik de kleur letterlijk van mijn lippen verwijderen met een oogreiniger. 


Als je de basislaag aanbrengt, moet je ongeveer een minuutje wachten voor je de liplook kan finaliseren. De kleur heeft tijd nodig om in je lippen te dringen en zich vast te zetten. Zodra het oké is, merk je dat je lippen sticky worden en dan is het tijd om de glansstick boven te halen.  

Een klein nadeel is dat je regelmatig de transparante topcoat moet aanbrengen voor een glansrijk resultaat. Waardoor de glansstick sneller op is, dan je lipstick zelf. Ook na een tijdje heeft de lipstick de neiging (niet alle kleuren) om wat rullig te worden op de lippen. Je kan dan opnieuw de topcoat aanbrengen, maar dat raad ik af.  Het is beter om alles te verwijderen van je lippen en gewoon opnieuw te beginnen. 

Always Delicate - Stay Cheerful - Just in Love

Doorheen de dag kan ik met een gerust hart eten, drinken, babbelen (yes I'm a woman and I like to talk), sporten, ... deze kleur zit muurvast op mijn lippen. Wist je trouwens dat de nude roze Always Delicate ooit gebruikt is als lipkleur voor de modeshow van Victoria Beckham? Zou Becky fan zijn? Ik alvast wel.

Te koop bij het Kruidvat.
Lipfinity (verkrijgbaar in 12 tinten) - 16.99 euro


Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

8 opmerkingen:

  1. Ik heb die lichtste gehad, maar ik heb hem weggedaan... Vond het zo enorm oncomfortabel aanvoelen, bah :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het goed meevallen, maar ik hoor ook van mijn beste vriendin dat ze het ook geen aangenaam gevoel vond.

      Verwijderen
  2. Ik vind de kleuren prachtig en de dekking ziet er ook erg goed uit. De reden waarom ik zelden lipstick draag is dat het zo vaak moet bijgewerkt worden overdag, ik ben dus best benieuwd naar deze :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het echt heel erg mooie tintjes, ik ben er best wel een beetje van onder de indruk!

    BeantwoordenVerwijderen