17 jan 2015

NIEUWE FA BODY PRODUCTEN IN MIJN BADKAMER

FA is voor mij een merk dat ik al jaren ken. Een klassieker net als Sunlight. Niet heel spannend, maar het gebruik ervan voelt voor mij vertrouwd aan. Nochtans is de Moments lijn van FA toch een tikkeltje bijzonder. De Glamorous Moments producten zorgen voor een flinke dosis glamour in je badkamer. Het luxueuze aspect zit in het parfum afkomstig van zwarte orchideeën. 


De Glamorous Moments douchegel gebruik ik graag. De kleur doet mij denken aan vloeibaar goud en is verrijkt met amarantolie waardoor de douchegel naast reinigen ook een verzorgend aspect heeft. De geur is lekker, helemaal mijn ding! Als je vertrouwd bent met FA weet je dat voor hun geurbeleving een belangrijk aspect is wanneer je hun producten gebruikt. Vandaar dat de geuren van zowel de deo als de douchegel makkelijk op de voorgrond treden. Iets waar ik geen probleem mee heb onder de douche. Maar wanneer ik deo gebruik prefereer ik eerder een zachtere geur. Iets wat minder overheersend is op mijn echte parfum die ik draag. De deo daarentegen is qua werking prima, laat geen witte strepen na op kleding en kan perfect gebruikt worden na het ontharen. Op dat gebied is FA flink vooruit gegaan want dat was in het verleden niet altijd het geval. 

stevige spray

Een andere deo die mij wel aangenaam verrast heeft, is de FA Floral Protect deo in de geur Poppy & Bluebell. Net als bovengenoemde producten sinds eind vorig jaar in het FA gamma. De geur combinatie is net even wat anders dan wat ik gewoon ben van een deo. Poppy (klaproos) lijkt wel een nieuw hip ingrediënt in de beautywereld, maar daar later meer over! Deze huidvriendelijke bescherming laat geen witte sporen na, bevat 0% alcohol en garandeert een langdurige frisheid. De geur is opgedeeld in kleine oliepartikels die zich gedurende een lange tijd aan de huid kunnen vasthechten waardoor een frisse geur gewaarborgd wordt (scent release technologie). In eerste instantie dacht ik, ja dat zal wel. Maar het werkt echt. De geur van deze deo is ook een stuk frisser en milder dan de Glamorous Moments deo. Voor het sporten en op dagen dat ik het echt nodig heb, spray ik wel graag tussendoor even bij. 


Kortom de FA Floral Protect deo en de Glamorous Moments douchegel zijn aanraders, de Glamorous Moments deo heeft mij minder weten te bekoren.

Te koop bij de drogisterij en supermarkt.
FA Glamorous Moments douchegel - 3.29 euro
FA Glamorous Moments deodorant - 2.59 euro
FA Floral Protect deodorant - 3.29 euro
Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

  1. Ja lekker is de Glamorous moments he, ik had het setje met Kerst gekregen. Floral Protect is nieuw voor mij, die heb ik nog niet ontdekt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die douchegel lijkt me lekker. Vind dat Fa altijd lekkere douchegels heeft, zo jammer dat 't merk hier niet verkrijgbaar is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben best erg nieuwsgierig naar de Glamoreus moments...het klinkt zo lekker en ook de verpakkingen vind ik echt geweldig leuk om te zien...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hmm nu ben ik wel erg benieuwd naar die nieuwe deo technologie :)

    BeantwoordenVerwijderen