18 dec 2014

THE BODY SHOP | KERST GLAZED APPLE & SCHOOLBOOK OF WISHES

Over exact één week vieren we Kerstmis. Ik kan het haast niet geloven, wat vliegt de tijd! En ik ben totaal nog niet in de sfeer van Kerstmis vanwege de aanhoudende regen. Hoogtijd om in speed tempo enkele heerlijke kerstproducten nog te laten voorbij komen op mijn blog. The Body Shop heeft dit jaar een geweldige nieuwe productlijn namelijk Glazed Apple. De geur is afkomstig van fris, zoete appels, net even wat anders dan wat we gewoon zijn.  Ik pik vandaag mijn favorieten uit deze lijn eruit. 

The Body Shop Glazed Apple

Als eerst is de Bath Jelly een toppertje. Een nieuw product dat niet alleen fijn is voor grote mensen, maar zeker en vast ook voor kinderen. Het lijkt namelijk op play-doh, dus erg verleidelijk om niet continu aan dit goedje te zitten en te porren! Als je een stukje in je warme water laat smelten, ontstaat er een milde schuimlaag. Niet extreem, maar wel erg fijn. Ik raad persoonlijk wel aan om een combinatie te maken tussen badschuim en deze bath jelly voor massa's schuim en bubbels!

The Body Shop Glazed Apple

In de winter zijn mijn benen een stuk droger. Een goed hydraterende body butter komt goed van pas. Deze Glazed Apple body butter is dik en romig van textuur, maar smeert wel lekker op de huid. Voor het slapen gaan, breng ik de butter aan en 's morgens voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. 

The Body Shop Glazed Apple

Om mijn top drie af te sluiten vermeld ik graag de solid zeep in dezelfde Glazed Apple geur. Ik gebruik zelden een blok zeep om mij mee te wassen, dat vind ik niet zo fijn. Bij ons ligt deze zeep gewoon aan de gootsteen voor de handen. Maar evengoed kan je, als je daar van houdt, deze gebruiken voor het lichaam. Dit zeepje zorgt dat de volledige ruimte gevuld wordt met de fris, zoete geur.  Love it!

Kortom, als je nog op zoek bent naar een giftset (cadeautje) of een individueel product om onder de kerstboom te leggen. Dan zijn de producten/cadeaus van The Body Shop een mooie optie. Maar niet alleen om cadeau te geven, maar ook om te krijgen! Naast de klassieke geurlijnen, zijn er ook tijdens het eindejaar cadeauverpakkingen en individuele producten te koop van de drie limited edition geuren: Glazed Apple, Vanilla Brulée en Frosted Cranberry.

The Body Shop kerstcollectie

Ieder jaar werkt The Body Shop samen met een goed doel. Dit jaar werd er gekozen om tijdens de kerstperiode samen te werken met War Child. Een wereldwijde humanitaire organisatie die instaat voor onderwijs voor kinderen in oorlogsgebieden. Schoolbook of Wishes wordt met de hand gemaakt van ambachtelijk geproduceerd papier (Fairtrade uit Nepal). Elk boek spreekt de wens voor peace, love en joy uit. Met de aankoop van dit boek steun je niet alleen War Child, maar geef je ook een mooie productbox cadeau. Verkrijgbaar in de drie limited edition geuren.

The Body Shop kerstcollectieTe koop bij The Body Shop filialen.
Glazed Apple solid soap - 3.50 euro
Glazed Apple bath jelly - 9 euro
Glazed Apple lip balm - 6 euro
Glazed Apple body butter - 16 euro
Glazed Apple lipgloss - 7 euro
Glazed Apple sparkler - 15 euro
Badspons - 5 euro
bag for life - 5 euro 
Schoolbook of Wishes - 15 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

  1. Oh ik vond net dat de Bath Jelly superveel schuim gaf :D Maar alledrie topproducten ja <3 :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien was ik te zuinig met de Bath Jelly :D, volgende keer wat meer in de badkuip doen. Merci voor de tip!

      Verwijderen