19 dec. 2014

TIPS OM DE WINTER TE OVERLEVEN

Als je naar buiten kijkt zou je het niet zeggen, maar het is winter. Nope, ik zie geen sneeuw en de temperatuur zit nog fors boven de 0 graden. Toch deel ik vandaag graag enkele tips om de winter te overleven. Tenslotte weten we niet wat 2015 voor ons in petto heeft. 

Laten we starten met wat lekkers! Op zondag namiddag kruip ik maar al te graag in de zetel, liefst onder een warm dekentje, met een heerlijke kop warme chocolademelk. Het liefst vers gemaakte, al neem ik ook wel het genoegen met een kopje warme Cécémel. 


Een andere aanrader vind ik Glühwein! Typisch Kerst en het allerliefste drink ik een Glühwein op één of andere gezellige kerstmarkt in Duitsland. 

eentje uit de oude doos (vorige jaar kerstmarkt Dusseldorf) - mama en ik x3

Zorg dat je massa's verzorgende producten in huis haalt. Je huid, haar en nagels hebben het extra zwaar te verduren dankzij het gure weer. Kies voor voedende en verzorgende lichaamsproducten. Ruil je luchtige bodylotion in voor een romige body butter en vergeet je lippen niet regelmatig in te smeren met een lipbalsem.


Niet alleen jezelf moet je soigneren in de winter, vergeet ook zeker geen winterbanden op je auto te leggen. Winterbanden zorgen ervoor dat je meer grip hebt op de weg. Hierdoor verklein je de kans op slippen en een ongeval. Love the car lashes!


En als je niet buiten moet zijn, blijf dan gewoon fijn binnen! Want dankzij webshops kan je tegenwoordig makkelijk en snel van thuis uit kleding, elektro, schoenen, beauty spullen, ... online shoppen. Mijn favoriete webshops zijn Zalando en Bol.com.

Heb jij nog een goede tip om de winter te overleven?

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

10 opmerkingen:

 1. Ik zou echt vaker me moeten insmeren met verzorgings crème soms is mijn huid zo ruw maar heb ik zo weinig tijd ;-)

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je zou er een gewoonte van kunnen maken bv iedere avond voor het slapen gaan.

   Verwijderen
 2. Aaahw die Fiat 500 ♥ Ik ga graag naar kerstmarktjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yep, lekker binnenblijven, dat doe ik! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met warme choco kom ik de winter wel door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een lichtwekker om het opstaan iets makkelijker te maken en een lichttherapie sessie in de wellness!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat een gezellig artikel <3
  ik kom de winter wel door hoor hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We mogen van geluk spreken, de winter is voor het moment nog zacht! Maar wie weet wat 2015 brengt ;-).

   Verwijderen
 7. Gluhwein vind ik echt zo verschrikkelijk vies, haha!

  BeantwoordenVerwijderen