4 nov 2014

GUERLAIN | KISSKISS LIPSTICK IN "PINKY GROOVE" EN "EXCESSIVE ROSE"

Een gesofisticeerde, chique metgezel zo zou ik deze Guerlain KissKiss lipstick omschrijven. Kunst en schoonheid ontmoeten elkaar in de sculpturale vormgeving van de huls. Voor de 10de verjaardag van KissKiss koos Guerlain voor een nieuwe dresscode geïnspireerd op een geraffineerd zwart kleedje. De kubus vorm wordt behouden door ontwerper Hervé Van der Straeten, maar goud maakt plaats voor zwarte lak. Luxe zit soms is de kleinste dingen zoals het dichtklikken van deze lipstick. Bijna fascinerend te noemen... .


KissKiss weet mooi met efficiënt te combineren. Eens je een KissKiss lipstick gebruikt hebt, weet je precies wat ik hiermee bedoel. Een romige textuur verrijkt met mangoboter hydrateren de lippen intensief zonder dat je moet inboeten op pigmentatie en dekking. Je lippen zien er egaler en fijner uit door de opvullende hyaluronzuurdeeltjes.


Ik testte de kleuren Pinky Groove en Excessive Rose uit. Beiden bijzonder mooi, waarbij Pinky Groove zich leent voor dagelijks gebruik en Excessive Rose eerder voor een going out look. Uiteraard bepaal jij zelf wat jij vindt dat kan overdag en niet. Het kleurengamma is zo uitgebreid dat je ongetwijfeld jouw perfect match vindt. Pinky Groove is een roze kleur met een paarse ondertoon en een mooie gouden (metallic) glans. Heel bijzonder! Excessive Rose is een fushia roze lipstick met een glossy finish. Beiden lipsticks tekenen mooi de lipcontour af, zelfs zonder het gebruik van lipliner. De intensiteit is prima net als de houdbaarheid. Ik durf zelfs te zeggen dat mijn lippen lichtjes gestained worden. Na het verdwijnen van de lipstick blijft alsnog een beetje kleur achter. En als dat nog niet alles is, de lipsticks ruiken super lekker. 


Pinky Groove
Excessive Rose

Zeker de moeite waard om deze KissKiss lipsticks te gaan bekijken bij de parfumerie. Maar best doe je dat op een dag dat je jezelf nogal spendy voelt... want je betaalt maar liefst 37 euro voor één lipstickje. Prijzig, maar je krijgt er heel wat voor in de plaats.

Guerlain KissKiss lipstick is te koop bij de parfumerie.
Verkrijgbaar in 25 tinten - 37 euro

Beauty Treasures  

5 opmerkingen:

 1. Die rozige kleur vind ik mooi, maar die andere niet zo. Maar ze zijn idd wel hoog geprijsd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tjonge, ik vind ze echt mooi, maar de prijs is niet iets waarvan ik zeg...ik ren morgen direct naar de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Bianca x @Petra gelukkig staan de feestdagen voor de boeg en kan je deze KissKiss lipstick wel op je wishlist zetten ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het jammer dat Pink Groove een metallic glans heeft. Een cream finish had denk ik mooier geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die Excessive Rose is supermooi :)! Knalkleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen