7 nov. 2014

BABOR | SKIN GLOW ILLUMINATOR & METALLIC EYESHADOW GETEST

Babor lanceert dit najaar een feestelijke make up collectie. Een perfecte voorbereiding op het eindejaar. Ik testte twee producten uit de herfst/winter look uit met name de Metallic Eye Shadow Royal Black & Gold en de Skin Glow Illuminator. Benieuwd naar mijn ervaring met de producten van Babor?


Zien deze gouden verpakkingen er niet extra feestelijk uit? De Metallic Eyeshadow Royal Black & Gold is een pareltje. Multifunctioneel bruikbaar doordat de oogschaduw beschikt over het wet & dry systeem. Maw je kan deze oogschaduw met een droog of vochtig penseel gebruiken. Het mooiste effect bekom je met een vochtig penseel. De textuur is iets droger, maar dat kom je wel vaker tegen met zulke donkere kleuren. Voor mij vormt het geen probleem, want de kleur is wel blendbaar. De gouden deeltjes zorgen voor een sprankelend effect. Als je houdt van een donkere smokey eye is dit een leuke oogschaduw om te gebruiken. Overdag gebruik ik deze kleur regelmatig als eyeliner. 

oogschaduw droog geswatched

Ook de Skin Glow Illuminator heb ik de laatste tijd zeer veel gebruikt. Het is een vloeibare highlighter in een stijlvolle verpakking. Pluspunt is de hygiënische pompflacon die bovendien smal is, waardoor je deze illuminator makkelijk kunt meenemen (in je handtas). 

De glans afkomstig van dit product is zo mooi! Je kan de illuminator mixen met je foundation, maar ook plaatselijk aanbrengen op je jeukbeenderen, wenkbrauwbot, neusbrug, cupidoboog, over je oogschaduw, ... . Laat de Picasso in jezelf maar los! Zelf gebruik ik deze (bijna) dagelijks in een kleine hoeveelheid op mijn wenkbrauwbot voor een frisse oogopslag. 


Babor make up heeft mij aangenaam verrast. Ik ben natuurlijk al jaren fan van professionele huidverzorging, maar zelden wist een professioneel merk mij te verbazen met hun make up lijn. Over het algemeen zijn de producten vaak aan de klassieke kant en dat komt ook wel terug in deze herfst/winter look van Babor. Desondanks vind ik de kwaliteit prima, zeker die van de Skin Glow Illuminator.

 

Te koop bij een Babor instituut. Meer info voor een verkooppunt in de buurt vind je terug op de Babor website.
Metallic Eye Shadow Royal Black & Gold  - 18 euro
Skin Glow Illuminator - 24 euro
Beauty Treasures

5 opmerkingen: