8 nov 2014

TUTORIAL | DEPOTTING M.A.C. OOGSCHADUWS

Mono oogschaduws nemen nu eenmaal veel plaats in beslag. Aangezien ik heel wat verschillende mono's had van M.A.C. besloot ik een tijdje terug om deze allemaal te gaan depotten om ze vervolgens ordelijk te kunnen opbergen in een Z-palette. Als je benieuwd bent hoe jij dit zelf thuis kunt doen? Kijk dan snel verder naar mijn tutorial.

 

Depotten betekent eigenlijk de oogschaduwpan uit het oogschaduwpotje halen en het vervolgens magnetisch maken om het in een groot palet te kunnen stoppen. Op deze manier heb je al je oogschaduw opgeborgen in één palet. Met als grootste voordeel dat je ze veel vaker gaat gebruiken.  

Heb jij al eens oogschaduws gedepot?

Beauty Treasures

5 opmerkingen:

  1. Nog nooit gedaan, wel handig zo in een paletje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb dat nog nooit gedaan, het ziet er wel heel erg handig uit....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het nog nooit gedaan, maar het is inderdaad een heel stuk makkelijker al je ze gewoon in 1 groot palet hebt :)! Zoveel overzichtelijker!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een klus he! toch mee oppassen, er zouden Mac's zijn die zo'n gedepotte oogschaduw weigeren voor Back2Mac omdat het niet compleet is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik dacht het wel, ik ga het gewoon als ik nog eens in Duitsland ben, een keertje proberen. Ik zie wel wat ze dan zeggen.

      Verwijderen