28 nov. 2014

ACHTER DE SCHERMEN | OPENING INNO HASSELT

Gisteren avond was ik in de mogelijkheid om in preview de nieuwste Inno te gaan bewonderen. Vandaag opende Inno Hasselt (Koning Albertstraat) officieel de deuren voor alle nieuwsgierigen en kooplustigen. Als Limburger ben ik trots dat er opnieuw een Inno aanwezig is in de stad van de smaak. Intussen staat de teller op 16 Inno filialen in België waarbij Inno Hasselt de nieuwste telg is. Met hier en daar enkele leuke veranderingen aan het Inno concept. Denk maar aan een prachtige inkom, lichtgevende tegels in de lingerie afdeling, grote tv-schermen, ... .


Nieuw is Inno voor Hasselt niet, ze hebben al een verleden samen. Namelijk van 1961 tot 1985 was er al een Inno gevestigd. Het verhaal wordt alleen maar specialer als je weet dat Inno op identiek dezelfde plaats een heropening doet. 

8000 vierkante meter shopplezier verdeelt over vier verdiepingen. Het totaal plaatje is ook hier weer aanwezig: parfumerie, juwelen, mode (kinderen, vrouwen en heren), lingerie en linnengoed. 


Het historische pand is volledig gerenoveerd en zorgt voor een loft gevoel zodra je binnenstapt. In eerste instantie had ik niet verwacht dat de winkel zo groot zou zijn. De voorgevel is smal in vergelijking met de werkelijke oppervlakte. Maar dat maakt het alleen maar indrukwekkender eens je door de winkel heen aan het lopen bent.

Ook de beauty afdeling is de moeite. Zo vind je alle luxe cosmetica merken (Dior, Chanel, Guerlain, Clinique, ...) terug in één grote mooie beauty counter. Maar ook Benefit en een leuke Essie nail bar! Meer dan de moeite waard om even te gaan bekijken.

hoera, Benefit in Hasselt, ik kan het amper geloven!

Meer behind the scenes foto's vind je terug op mijn Facebook pagina ofwel via Instagram.

Beauty Treasures

11 opmerkingen:

 1. Ik zag al wat foto's via Instagram gisteren! Super dat er terug een Inno is en dan nog wel eentje met Benefit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inno is een van m'n favo winkels maar dan in Brugge :) Leuk dat ze benefit hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yessss, moet ik eindelijk niet meer naar Antwerpen om Benefit te kunnen kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie winkel, ik had er nog nooit van gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Uuuuugh, ik mis de Inno! Wat leuk dat je nu Benefit bij jou in de buurt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom uit Amsterdam en ik heb zelfs nog nooit van een Inno gehoord! Maar de moeite waard dus? ;).
  Liefs & groetjes, Eva
  www.mrsanchelon.com

  BeantwoordenVerwijderen