27 nov. 2014

EEN DAGJE NAAR DE WELLNESS

Nog enkele dagen en de laatste maand van het jaar gaat weer van start. Haast niet te geloven! December is zo wie zo een drukke maand met allerlei voorbereidingen, cadeautjes shoppen en jezelf klaarstomen voor diverse feestjes. Pico bello eruit zien wil iedereen graag tijdens het eindejaar. En wie weet heb je nog enkele verlofdagen gepland, dan is een dagje wellnessen een ideaal middeltje om volledig te relaxen en ontspannen. Spaonline.com is de grootste boekingswebsite in Nederland waar je met korting een dagentree kunt boeken in diverse kuuroorden zowel in Nederland als België. 


Maar voor mijn Nederlandse lezers heb ik een interessant actie. Vanaf woensdag 3 december loopt er een actie bij supermarkt Jumbo ism Palmolive. Als je tijdens de actie twee producten van Palmolive koopt, kan je met twee personen naar de sauna voor de prijs van één. Wat natuurlijk een extreem goede deal is! Meer info over hoe je het gratis tweede sauna bezoek kan verzilveren, vind je  op de actie pagina van Palmolive


Ga je echter niet winkelen bij de Jumbo of ben je net als mij afkomstig uit België dan kan je gewoon de couponcode "Beautytreasures305" gebruiken. Met deze code krijg je 50% op jouw boeking of het tweede saunabezoek gratis. Ik denk dat ik binnenkort een bezoekje ga brengen aan Sauna Aquadroom wat op een klein half uurtje rijden van mij bij is.

Wist je trouwens dat uit onderzoek gebleken is, dat wanneer je regelmatig een bezoek brengt aan de sauna dat je minder vaak ziek bent? 

Ga jij regelmatig naar de sauna?

Beauty Treasures

2 opmerkingen:

  1. Ik ga niet graag naar een publieke sauna, maar met een uurtje of twee a drie in een prive unit kan je mij HEEL happy maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke actie! Ik zou echt nog eens naar de saune moeten/willen!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen