8 okt. 2014

MAAK KENNIS MET URIAGE

Vorige week donderdag zakte ik af richting Antwerpen voor kennis te maken met het Franse merk Uriage. Geen nieuw merk, maar tot vorige week voor mij wel een onbekend. Ik had nog niet eerder van Uriage gehoord. Desondanks heeft het merk 20 jaar ervaring in de dermocosmetica op het palmares staan. Naast een medisch gamma, hebben ze ook interessante en fijne producten voor dagelijks gebruik. 


Net als de meeste Franse apothekersmerken heeft ook Uriage een eau de thermale. Zelf gebruik ik deze watertjes zeer regelmatig in de zomermaanden. Uriage probeert zichzelf te onderscheiden van de andere merken door het feit dat de samenstelling uniek is. Het bronwater is van ongekende zuivere oorsprong, bevat veel mineralen en oligo-elementen waardoor het sterk hydraterend, verzachtend en beschermd werkt. Daarnaast is dit het enige thermaal water op de markt dat rechtstreeks op de huid, slijmvliezen en in de ogen, neus gebruikt mag worden. 


Niet alleen verkoopt Uriage thermaal water, ook hebben ze mooie reinigingsproducten en diverse lijnen specifiek gericht op een bepaalde huidbehoefte (vette huid, anti-age, ...). Zoals je merkt is het laatste over dit merk nog niet gezegd. Hier mag je zeker meer over verwachten!

Vind je het leuk om een kijkje te nemen achter de schermen? Volg mij dan via Facebook en Instagram. Zo ben je als eerste op de hoogte van leuke nieuwtjes, sneak previews en neem ik jou mee naar events.

Uriage wordt verkocht bij de apotheek. 

Beauty Treasures

6 opmerkingen:

 1. Nice to meet you ;-) Ik ken het merk nog niet, ben benieuwd naar meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben best wel benieuwd ernaar, dat thermaal water dat klinkt allemaal goed toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik blijf maar gefoccused op de foto met de Marokkaanse koekjes... JAMMMMIEEE.... Liefs, Eva
  www.mrsanchelon.com

  BeantwoordenVerwijderen