12 okt 2014

FENDI | L'ACQUAROSSA EAU DE TOILETTE

De nieuwste eau de toilette van Fendi is geïnspireerd op een ochtendlijke wandeling door het prachtige Rome met zijn fantastische fonteinen. Enkele jaren geleden verloor ik mijn hart aan de cultuur en de eeuwenoude verhalen die in en rond Rome heersen. De fontein van Trevi vond ik geweldig om te zien en natuurlijk heb ik een wens gedaan! Toen ik hoorde dat Fendi een geur ontwikkeld had met Romeinse invloeden erin verwerkt, moest en zou ik deze nieuwe eau de toilette eens uitproberen. L'Acquarossa staat voor een verhaal vol geluk en de passie des levens. 


Siciliaanse bloedappelsien x mandarijn - bergamot uit Calabrië - szchuanpeper
lantanabloem - pioenroos - viooltjes 
rood cederhout - muskus

Ik zou L'Acquarossa het best omschrijven als een bloemengeur met hesperidentoetsen die zich vertalen in een geur vol frisheid en zon. In eerste instantie had ik niet verwacht dat ik deze geur lekker zou vinden. De look van de flacon deed mijn denken aan de geur van rozen en daar ben ik persoonlijk niet zo'n grote fan van. Desondanks dat in de geur pioenroos verwerkt zit, heeft het zeker niet de bovenhand. L'Acquarossa is fris, licht en bloemig en kan makkelijk gedragen worden door een breed publiek. De houdbaarheid is oké, als je houdt van een geur die aanwezig is en blijft, dan kan ik je aanraden om tussendoor even bij te sprayen.



Fendi L'Acquarossa is te koop bij Planet Parfum.
Eau de toilette 30ml - 55 euro/50 ml - 78 euro/100ml - 96 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

3 opmerkingen:

  1. Benieuwd om de geur zelf eens te besnuffelen! De flacon is alvast prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo raar dat alle parfums die vorige herfst al uitwaren in Zwitserland nu pas uitkomen in Belgie... Modern Muse, L'Acquarossa, die stonden vorig jaar al in mijn kast :-) Vond deze wel heel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen