7 okt. 2014

SCHWARZKOPF | ESSENCE ULTIME DIAMOND COLOR GETEST

Schwarzkopf is een samenwerking aangegaan met het iconisch model Claudia Schiffer met als resultaat een 15-delige haarverzorgingslijn. Getest en goedgekeurd door Claudia Schiffer. Essence Ultîme biedt een gerichte oplossing voor diverse haarbehoeften gaande van meer volume, glans, herstel tot het haar versterken en een lijn voor gekleurd haar. Ik testte met veel plezier de Essence Ultîme Diamond Color producten uit. De formules zijn verrijkt met het Ultîme-4-complex. Een combinatie van parelextracten, panthenol, verfijnde proteïnen en keratine. Diamond Color shampoo
250 ml - 3.99 euro

Een romige parelmoer shampoo die rijkelijk schuimt vanaf de eerste wasbeurt, zo zou ik deze Diamond Color shampoo het beste omschrijven. De shampoo is aangenaam geparfumeerd, zorgt voor een goede reiniging van het haar zonder mijn haren snel vet te maken. Ik merk wel dat ik nood heb aan een beetje (hydra)verzorging, anders voelen mijn haren stug aan.Diamond Color conditioner
250 ml - 3.99 euro

De shampoo vind ik een aanrader, over de conditioner ben ik minder enthousiast. Op zich werkt deze prima, maar ik hou van een dikkere textuur. Een conditioner mag van mijn part bijna gelijken op een masker. Dik en stevig zodat ik het vervolgens goed kan inwerken in mijn lengtes. Deze Diamond Color conditioner is dun, maar heeft anderzijds als voordeel dat het mijn haar niet verzwaard. Na gebruik zijn mijn haren makkelijk doorkambaar.Diamond Color iluminating oil
75ml - 9.99 euro

Je kan deze iluminating oil op verschillende manieren gebruiken. Als finishing touch, net voor het föhnen als protector, maar ook als intensieve behandeling voor je je haren gaat wassen. Persoonlijk vind ik de olie net wat te plakkerig om te gebruiken als finishing touch. Als treatment en als beschermende olie vind ik deze wel erg fijn. De olie heeft een zalige geur en doet mij denken aan professionele kappersproducten. Deze Diamond Color lijn heeft mij aangenaam verrast. Vooral de haarolie en de shampoo vind ik de moeite waard om een keertje thuis uit te proberen. Fijne portemonnee vriendelijke producten zijn altijd mooi meegenomen.

Schwarzkopf is te koop bij de drogisterij.
Essence Ultîme Diamond Color shampoo 250 ml - 3.99 euro
Essence Ultîme Diamond Color conditioner 250 ml - 3.99 euro
Essence Ultîme Diamond Color Iluminating Oil 75 ml - 9.99 euro


Beauty Treasures

3 opmerkingen:

  1. Als ik je review leest, zal dit niets voor mij zijn. Heb ook nood aan een intensievere verzorging!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze lijn misschien niet, maar misschien wel een andere lijn uit het gamma? Ze hebben ook eentje speciaal voor herstel of het versterken van je haar.

      Verwijderen