28 okt 2014

KRUIDVAT | FALL MUSTHAVES & WINACTIE - GESLOTEN

Het is officieel, ook bij mij is de herfstmodus in gegaan! Helaas, maar anderzijds ieder seizoen heeft zijn eigen charmes. Kruidvat selecteerde enkele fijne budgetvriendelijke producten om je te wapenen de komende tijd. Onmisbaar dit najaar en perfect om jezelf van kop tot teen te verwennen. 



Kruidvat Moroccan Argan haarolie 150 ml - 2.49 euro
Om statisch haar te vermijden dat nadien ook meteen begint te pluizen, heb je voldoende aan iedere ochtend een druppeltje haarolie. Het hydrateert je lengtes, houdt je haar zacht en glanzend. 

Mijn beautytip: ga eens een nachtje met een paar druppeltjes haarolie in je haar slapen. Doordat het de hele nacht kan inwerken, werk het ware als een deep intens treatment/masker. De volgende dag gewoon uitwassen en je haren zijn extra zacht.

Kruidvat Hand Therapy intensieve handcrème  100 ml - 1.99 euro
Deze handcrème bevat 5% ureum wat mooi meegenomen is. Ureum is een stof die huideigen is en bijgevolg ook goed opgenomen en verdragen wordt door onze huid. Om te vermijden dat je handen droog en jeukerig aanvoelen, is preventief smeren de boodschap. Smeren maar die handel!

Kruidvat Intensive Care lippenconditioner 20 gram - 1.49 euro
Net als je handen kunnen ook je lippen de nodige aandacht gebruiken. Lanoline, cacaoboter en vitamine E zorgen voor de nodige zachtheid. En niet te vergeten, een fijne lipbalsem maken je lippen 100% kissproof.

Kruidvat biologische producten
Biologische kokosolie 500 ml - 5.99 euro
Biologische acai poeder 125 gram - 12.99 euro
Biologische cacao nibs 200 gram - 4.99 euro 


Iedereen praat over de zogenaamde superfoods. Bessen, zaden en vezels die rijk zijn aan gezonde voedingstoffen zoals onverzadigde vetzuren, vitaminen en mineralen, jeps dat is powerfood. Nieuw in het assortiment: biologische kokosolie, cacao nibs en het acai poeder.

Kokosolie gebruikte ik tot op heden enkel voor een zelfgemaakt haarmasker mee te maken, maar het is veelzijdig. Je kan deze olie natuurlijk ook voor andere beauty doeleinden gebruiken, maar ook om mee te bakken of te koken. Vooral dat laatste ga ik zelf eens proberen. Zeer benieuwd!

Zowel acai poeder als cacao nibs zijn voor mij volledig nieuw. Je kan beiden toevoegen aan yoghurt, shakes, salades, smoothies, bakgerechten, ... . Aangezien ik vanaf deze week opnieuw wat meer op mijn lijn let, zullen deze een mooie aanvulling zijn. Ze zijn een stuk gezonder en geven toch de nodige bites aan je ontbijt of middagmaal. Al moet ik toegeven dat de smaken van beiden toch wel even wennen zijn. Voorlopig voeg ik ze toe aan wat yoghurt, zodra ik de smaak wat meer gewoon ben, ga ik ermee experimenteren. Iemand lekkere receptjes?


Winactie
Zou jij graag zelf bovenstaande producten uitproberen, dan heb ik goed nieuws! Want ik mag in samenwerking met het Kruidvat drie lezers gelukkig maken met dit fall/winter care pakket. 

Inhoud van het care pakket
  • moroccan argan haarolie
  • hand therapy intensieve handcrème
  • intensive care lipbutter
  • warm vanilla/sheabutter bodylotion (niet vermeld in het artikel, maar zit wel in het pakket)
  • een pot kokosolie
  • een zak cacao nibs
  • een zak acai poeder 

Hoe kan je deelnemen? Mail naar beautytreasures@hotmail.be waarin je je deelname bevestigd en je adres vermeld. Trouwe lezers worden uiteraard beloond! Dus als je mij volgt via Facebook, Instagram, Twitter, Bloglovin' of Youtube. Laat het mij dan even weten! Ook nieuwe volgers genieten van een extra winkans. 

Meedoen kan tem 9 november 2014 middernacht.

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram


8 opmerkingen:

  1. De haarolie lijkt me heel fijn, net wat ik nodig heb. Morgen naar de Kruidvat dus! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik volg je op alle genoemde social media en ik doe graag mee.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hups hoi. Zal wel zijn dat ik meegedaan heb aan deze actie, alleen al voor de haarolie ;) :-). Groetie, Am'ke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik doe mee!
    alles gedaan
    facebook en bloglovin; zoelouwerse
    twitter en instagram; zowiezo_
    youtube; thisisjustzoe
    en gemaild; zoe2308@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Waauww hellemaal leuk! Ik ga zeker meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Yeey ik doe mee!! Ik vind dat dit een erg leuk artikel is met hele mooie producten die ik graag zou willen proberen😍💕👌 loveitt!! Omg kan niet wachten op de uitslagg!! Xxx julia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mijn email is juliagirl1999@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk hoor, ik doe graag mee.
    Ik volg je op Facebook, Bloglovin en YouTube en heb de fijne winactie geliked.
    Groetjes Irene.

    BeantwoordenVerwijderen