23 okt. 2014

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES

Mijn laatste "achter de schermen artikel" dateert intussen weer van 10 juni, tijd om jullie een update te geven! Sinds gisteren ben ik terug van een weekje Turkse Riviera. Ik heb 8 dagen NIKS gedaan buiten genoten van de zon, lekker eten en drinken en mezelf wat laten entertainen door een animatie team. Damn, na een weekje 30 graden is 14 graden echt koud! Brrrr, ik heb meteen een paar heerlijke dikke sokken aangetrokken!


Helaas bij thuiskomst was de sfeer minder, mijn grootvader is gisteren overleden :-(. Ondanks dat hij al een paar maanden in een rusthuis verbleef en je in je achterhoofd jezelf wel voorbereid op zulke dingen, maakt het verdriet en gemis niet minder groot. Ik weet nog even niet hoe het mezelf de komende tijd zal gaan. 

De afgelopen maanden hebben ik en mijn vriend (en onze familie) hard gewerkt aan ons huisje. Waar we nu intussen zo'n kleine 2,5 maand wonen. Ik ben natuurlijk super trots op al hetgeen we in en rond ons huisje van werk verricht hebben. 


Lekker gaan uit eten doe ik heel graag! Een van mijn favoriete restaurants is Hassotel in Hasselt. Aanrader!


Natuurlijk heb ik ook de laatste maanden weer fijne events mogen bezoeken voor mijn blog. Zo ontdekte ik in de maand september mooie nieuwigheden van Dior, Guerlain en Givenchy. Terwijl ik in de maand oktober kennismaakte met merken als Garancia, Uriage en Sisley. En de nieuwe herfstkleurtjes bij BlueSage mocht gaan ontdekken van LeChat.
 

Wat mag je de komende tijd verwachten op Beauty Treasures?
Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

7 opmerkingen: