18 okt 2014

BODYSOL | EXOTIC PROTECT "GUAVE" EN "ACEROLA"

Ondanks dat de herfst niet meer te negeren valt, heb ik vandaag nog twee zomerse douchegels om te presenteren. Bodysol lanceert tweemaal per jaar een fijne douchegel collectie. Naar goede gewoonte met vruchten- en plantenextracten en als dat nog niet genoeg is. Ditmaal met een exotische toets van guave en acerola. Exotic Protect bestaat uit drie geuren: guave, mimosa en acerola. Geen standaard geurtjes, maar dat maakt het net zo interessant. 


Acerola ook wel Barbadoskers genoemd, bevat een hoog percentage vitamine C en minerale zouten die de vermoeide en gestresseerde huid verlichten. Guave bevat eveneens vitamine C, maar daarnaast ook bètacaroteen. Tezamen zorgt deze combo voor een vitaliserend en verzachtende werking op de huid. 

De douchegels schuimen rijkelijk, maar drogen de huid niet uit. Het verzorgende complex, bestaande uit tarweproteïnen, allantoïne, ureum en glycerine, zorgt dat vocht in de bovenste huidlaag vast gehouden worden. De geuren zijn fruitig en zomers tegelijk. Perfect om nog even weg te zwijmelen onder de douche. Acerola is mijn favoriet van de twee. Pluspuntje is het handige antileksysteem.


Als het van mij af hing, dan mag Bodysol gerust in deze geuren een bodylotion voor onder de douche lanceren. 
 
Bodysol Exotic Protect is te koop bij de apotheek.
Guave/Acerola/Mimosa - 250 ml / 4.99 euro


Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

2 opmerkingen:

  1. oeh dit klinkt heerlijk, eerlijk gezegd en van het kijken naar deze flessen krijg je toch een beetje een zomers gevoel!

    BeantwoordenVerwijderen