6 okt. 2014

FOOD | BUENO LATTE

Zodra het herfst wordt, drink ik automatisch meer warme dranken. Een lekkere kop koffie kan smaken, maar het allerliefste drink ik een latte. Hmmm! Dankzij mijn beste vriendin Dorien leerde ik de Bueno Latte maken. Eenvoudig en super lekker!


Ik gebruik voor het bereiden van de Bueno Latte een Nespresso (mijn voorkeur gaat uit naar de Caramelito). In een groot glas laat ik een klein kopje Caramelito (of een ander klein kopje straffe koffie) lopen en ik voeg hierbij warme gestoomde melk. Het lekkerste effect krijg je natuurlijk met volle melk, maar als je toch min of meer op de lijn probeert te letten (euhm - dan volg je best dit recept niet, denk ik :-) ), kan je magere melk gebruiken, net als mij. Voeg een scheutje hazelnoot siroop toe. En on top een dikke laag slagroom en enkele stukjes kinder bueno. Et voilà, smullen maar!


Beauty Treasures

9 opmerkingen: