20 sep 2014

THE BODY SHOP | SMOKY 2 IN 1 GEL LINER

Als ik denk aan The Body Shop, dan denk ik vooral aan hun lichaamsverzorgingsproducten. Hun welgekende body butters en scrubs. Maar The Body Shop biedt veel meer aan dan alleen verzorging voor het lichaam. Ook hun make up gamma is uitgebreid en de moeite waard om eens te bekijken. Al wordt deze soms wel eens vergeten. Ik testte hun nieuwe Smoky 2 in 1 Gel Liners uit in de kleuren zwart en donker bruin. 


Ik ben een echte multitasker, als ik een product voor meerdere doeleinden kan gebruiken, dan moet ik het gewoon uitproberen! Deze Smoky Gel Liners zijn 2 in 1. Je kan ze gebruiken als eyeliner, maar ook voor je wenkbrauwen mee bij te tekenen. Helaas, ben ik geen grote voorstander van dat laatste. De kleuren zijn intens en goed gepigmenteerd waardoor dit product niet meteen heel aangewezen is voor de wenkbrauwen. Tenzij je houdt van een goed aangezette wenkbrauw? Als eyeliner daarentegen vind ik deze gelliners wel erg fijn. De textuur is romig en smeuïg waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn. De houdbaarheid is goed en in de dop zit er een mini eyelinerkwastje verborgen. Handig, zeker als je deze liner mee zou nemen onderweg of op vakantie. Prijs-kwaliteit zitten deze Smoky 2 in 1 Gel Liners zeker goed. Ze moeten niet onderdoen voor andere merken zoals Fluidline van M.A.C. .



Normaal grijp ik eerder naar een zwarte eyeliner, maar ditmaal gebruik ik vaker de bruine. De kleur is mooi, intens donker bruin zonder rode ondertoon. I like! Voor de look hierboven koos ik voor de donker bruine eyeliner aan de binnenkant van mijn oog en aan de buitenkant de zwarte. 

The Body Shop Smoky 2 in 1 Gel liner Brown/Black 2 ml - 10.50 euro


Beauty Treasures

3 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Ik zie steeds vaker reviews over producten van de bodyshop, Misschien ga ik ook wel eens iets proberen :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooooh, ik ben hier zo slecht in! Maar ik hou wel van de bodyshop producten, fijn te weten dat het niet op dieren wordt getest!

    BeantwoordenVerwijderen