30 sep. 2014

NYC | BIG BOLD ANGEL LASH MASCARA

Mascara's shop ik gewoon bij de drogisterij. Je hebt er veel keuze en ook budgetvriendelijke merken volgen strikt de nieuwe trends. Mascara is mijn absolute favoriet, hier kan ik echt niet zonder. Desondanks zal je mij niet snel meer dan 15 euro zien spenderen aan een mascara. Ditmaal testte ik de NYC Big Bold Angel Lash mascara.


NYC staat gekend voor zijn opvallend dikke en gekleurde mascara hulzen. Het Big Bold gamma richt zich voornamelijk op extra volume geven aan de wimpers en het faux cils effect. Angel Lash mascara bevat een formule waarbij de wimpers niet verzwaard worden voor een vederlicht effect. 

Hetgeen mij meteen opviel was de borstel van deze mascara. Geen gewoon recht borsteltje, maar wel eentje in de vorm van een zandloper. Behoorlijk groot en dik, waardoor alle wimperhaartjes met iedere beweging meegenomen en omhuld worden met een laagje zwarte mascara. Dit resulteert in extra volume aan de wimperaanzet en een mooie lifting van de wimpers. In mindere mate worden ze gesepareerd en bij een derde laagje mascara durven kleine klontertjes ontstaan. Het vederlichte effect is mij niet in het bijzondere opgevallen.


Conclusie? Deze mascara is zeer fijn geprijsd en geeft een mooi effect. Een faux cils effect moet je niet verwachten, maar als everyday mascara vind ik deze Big Bold Angel Lash mascara prima! 


NYC is te koop bij het Kruidvat. Big Bold Angel Lash mascara - 4.29 euro.

Beauty Treasures

6 opmerkingen:

 1. Ik gebruik vaan NYC mascara en vind ze inderdaad voor dagelijks gebruik wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het borsteltje lijkt als twee druppels water op dat van mijn favoriete Flamed Out mascara van Covergirl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel goed, de city curls vind ik persoonlijk heel fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Ik vind het ook leuk dat de mascara zo'n mooie kleur paars heeft (van de buitenkant...) Liefs, Eva
  www.mrsanchelon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt best goed. Lijkt een fijne budgetproof mascara.

  BeantwoordenVerwijderen